Още информация, свързана с www.ezikovata.eu
 
Официални страници на/за Езиковата:

Неофициални и други страници:

Други Езикови Училища в България: (пратете ни още линкове)

Избрани въпроси и отговори:

Създатели и контакт:

Създателите на сайта www.ezikovata.eu са:

Ограничения:

  • Създателите не носят отговорност за точна или неточна информация, предоставена или непредоставена от независимо какъв източник на информация.
  • Създателите изрично се дистанцират от съдържанието или виждания, изразени от автори, в предоставени от тях материали за публикация.
  • Създателите изрично се дистанцират от съдържанието или виждания, изразени на web-страници, към които в нашия сайт евентуално съществуват препратки.
  • Създателите не предявяват претенции към авторските права над представените им за публикация материали. Те са притежание на съответните автори.

Стремеж:

Създателите се стремят да публикуват обективна, автентична, неполитическа, некомерсиална, локална и интернационална информация, свързана с миналото, настоящето и бъдещето на всеобщо известната Езикова Гимназия в гр. Ловеч.


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu