Форум или други възможности за общуване? - Руми

обратно - 2005 - нататък

Получих следния е-майл от Руми Табакова:

-----Original Message-----
From: Rumi Tabakova [mailto:rumtabakova@abv.bg]
Sent: Tuesday, March 15, 2005 10:26 AM
To: Емил Стефанов
Subject:

Здравей Емо, видях, че Надя е намерила приятелките си и това е много хубаво. Има ли някаква възможност да се направи нещо като форум и да може да се общува по някакъв начин и с други, а не да минават през теб писмата, защото така те натоварваме? Само питам, защото аз не съм много на "ти" с тези неща. Изпращам ти адреса на Тоня Ценова, сега Стефанова, тя се мъчила да си го сложи и днеска ми каза, че не става, та аз й казах, че ти трябва да го сложиш в сайта.

tony_stefanova@abv.bg

Направи ми впечатление там къде изброявате учителите и директорите. Преди Стефка Милева беше Николов Йолов, а Преди него имаше друг на който не помня името, но мисля, че той е бил и по твое време. Той беше след Гълъбова, ако не се лъжа.

За сега чао.

Руми


-----Original Message-----
From: stefanov [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Tuesday, March 15, 2005 7:41 PM
To: 'Rumi Tabakova'
Cc: 'petre.kostov@zone-c.net'; 'Bentchev'
Subject: RE:

Здравей Руми,

Да, само Петър Костов и аз можем да променяме страниците. В това има смисъл, защото съдържанието им по тоя начин зaпaзвa по-сериозен характер. В Yahoo!-клуба http://groups.yahoo.com/group/eglovech/ има възможност за директни контакти. Там всеки може да пише и понякога се появяват и по-нецензурни изрази, неподходящи за трайния облик, който искаме да покажем. Езиковата иначе има официални страници http://eg.lovechnet.com, които не са под наш контрол.

Ще сложа адреса на Тоня, това не ми отнема много време. Обичайно моля да ми се пращат "завършени" неща, да не се налага да редактирам.

Петър имаше идеята да оформи по-професионален сайт. Моите странички се водят под името "стар сайт". Но както всички хубави неща, така и новият сайт иска много време и работа, които Петър не е в състояние да отдели. От тая гледна точка сегашното състояние е ОК - има официална част, има и клуб.

За директорите си права. Материала ми прати Иван Бенчев от вип. 1963, за което сам му много благодарен. Не съм отделял време да го допълвам или разширявам. Разчитам на помощта на всеки заинтересован, както и ти ми помагаш. Ще допълня Гълъбова, Петко Гаврилов, Никола Йолов и Стефка Милева. Да си кажа честно, Йолов го бях забравил. Дълго умувах и над името на Гаврилов.

На края едно голямо БЛАГОДАРЯ! Може ли да публикувам тая кореспонденция? - Ще ми е от помощ, да насърча и други писачи... :-)

С най-добри поздрави,

Емил

обратно - 2005 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu