Снимки от 35-годишнината на вип. 1971 - Вергиния

обратно - 2008 - нататък

Получих следния e-mail от Вергиния Попова:

From: Verginija Popova [nija_kn@abv.bg]
Sent: Thursday, July 31, 2008 11:45 AM
To: stefanov@gmx.net
Subject: допълнителна информация за езиковата

Здравейте Емил,

казвам се Вергиния Съйкова Василева / понастоящем Попова/ от випуск 1971, Г-клас с класен р. Присадашки. От град Плевен съм, но съм омъжена в Кюстендил и работя от 10 години като старши експерт по чуждоезиково обучение в Регионален инспекторат на МОН, гр. Кюстендил. Отваряйки сайта по повод тъжната вест за съученика ни Димитрин, изпратена от В. Рупчев, се зачетох по-дълго и реших и аз да направя някои допълнения.

Не видях никъде името на Калчо Симеонов - директора при когото завърши нашия випуск; не си спомням точно от коя година - помня, че като влязах беше май Цочев директор, а Гаврилов управител на пансиона.Та Калчо Симеонов /казвахме му Зевс/ беше баща на нашата съученичка Ценка Симеонова, която сега е в борда на директорите на Райфайзенбанк / ако решите нея да я допълните в личности/. А по повод личности - мисля, че е добре да се допълнят и братята Драшкови от Ловеч- Петър Драшков, завършил МО в Москва, бивш дипломат в Бон и бивш дириктор на Дипломатическия корпус. За брат му Иван Драшков знам по- малко; там може да ви помогнат Краси Илиева или Петя Начевска - те са от Ловеч и пряко свързани все още с гимназията.

За съжаление от повече от година не ходя на купоните в София в последния петък на всеки месец тая нямам много нова информация.

Хубав ден и лято и дано да съм била полезна с тази информация!

Поздрави на церия екип на сайта!

Вергиния Съйкова - Попова


From: Verginija Popova [nija_kn@abv.bg]
Sent: Friday, August 01, 2008 10:39 AM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Снимки от випуск 1971 от срещата - 35 г.

Здравейте Емил,

пак съм Вергиния Съйкова от випуск 1971 - Г клас. Днес Ви изпращам снимки от срещата на съучениците ми 2006 г. по повод 35-тата годишнина; за съжаление аз бях възпрепятствана да отида. Ако искате ги публикувайте в сайта.

Благодаря!


From: stefanov@gmx.net
Sent: Friday, August 01, 2008 6:54 PM
To: 'Verginija Popova'
Subject: RE: Снимки от випуск 1971 от срещата - 35 г.

Zdravejte Verginija,

Mnogo blagodarja za dvata email-a.

Ot Vashija (tvoja - obiknoveno pishem na TI, ako njamash nishto naprotiv, no njama garancija, tshe primerno sled godina shte se setja otvednazh za imeto i materiala...) vipusk 1971 njama snimki ot album i spisakat ne e podreden po klasove. Bi li pomognala, ako ti se namira malko vreme?

Inatshe tshudesen prinos kam stranicite, shte dopalnja neshtata na saotvetnite mesta.

S naj-dobri pozdravi,
Emil


From: Verginija Popova [nija_kn@abv.bg]
Sent: Tuesday, August 05, 2008 8:51 AM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Re: RE: Снимки от випуск 1971 от срещата - 35 г. 

Здравей Емил!

Благодаря, че даде знак, че си получил писмата ми. тя и Краси Илиева ми писа. Аз я помолих нея да изрови картоните на випуска от архива на гимназията и да помогне за разделянето на списъка по паралелки; само човек от вътре може да го направи. Ако беше в моя регион, нямаше проблем - нали съм от тия лошите / проверяващите/.

Сега на 9 и 10 август нашият клас се събираме на Старо Стефаново на вилата на нашия съученик Пламен Митев. миналото лято пак го правихме за 2 дни - много е хубаво там. Като се съберем ще се опитам да събера още информация и ще пиша пак.

Хубав ден и чао засега!
Вергиния


From: stefanov@gmx.net
Sent: Tuesday, August 05, 2008 6:20 PM
To: 'Verginija Popova'
Subject: RE: RE: Снимки от випуск 1971 от срещата - 35 г.

Zdravej Verginija,

Da publikuvam li poslednija ti email?
Inatshe blagodarja pak za informaciite i pomoshtta.

Vesela sreshta!
Emil


From: Verginija Popova [nija_kn@abv.bg]
Sent: Tuesday, August 05, 2008 9:54 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Re: RE: RE: Снимки от випуск 1971 от срещата - 35 г.

Ами може - ако сме забравили да поканим някого за срещата, може и да научи за нея от сайта. А аз ще се опитам с помощта на съучениците ми да ти изпратя списък на нашия клас по номерата в клас както сме били. Ще се свържа след срещата ни и със съученици от другите паралелки и ще ги помоля и те да направят същото.

Лека нощ!
Вергиния

обратно - 2008 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu