Пожелания за Коледа и Новата Година 2011 - Емил

обратно - 2010 - нататък

Към всички Вас - гости и привърженици на www.ezikovata.eu:

Драги приятели, бивши съученици и учители от Езиковата Ловеч,

2010_1224_Koleda.png (64578 Byte)с най-добри чувства искам да пожелая на всеки от Вас Весели Коледни Празници и спорна Нова Година 2011! Бъдете упорити и всеотдайни, постигайте цели, печелете награди, учете се, бъдете честни към себе си и другите, помагайте си и не забравяйте онова старо училище, 5-те години, минали като миг и оставили незабравими спомени, приятелства, дали ни път в живота и вяра в себе си!

Искам да благодаря на всички, които ни пратиха материали - било то корекции, допълнения, списъци, снимки, спомени итн. Всичко получено беше публикувано и помогна много, страниците да станат по-пълни, по-подробни и да бъдат посещавани с удоволствие и интерес. Благодаря и за многото положителни отзиви, както и за обективната критика! 

Много благодаря на Краси Илиева и Радина Попова за навременната информация за предстоящи, както и за минали събития в живота на Езиковата, за предоставянето на публикации и видео-материали!
Ще се радвам и занапред на Вашата подкрепа.

Особено много искам да благодаря на Мария Чебуракова (Мая) за безвъзмездно предоставените две нейни творби - романа ''Първие и аз" и новелата "Грехове". Те станаха кулминационни точки в историята на страниците и доставиха не само на мен, а предполагам и на всички гости, огромно удоволствие с автентичността и увлекателността на нейното словото. Благодаря, Мая!

Благодаря на Ученическия Парламент за Поздравителното Писмо за 24-ти Май и за Коледното издание на вестника "ЕГ ПРЕС"!

Благодаря на всички тук неспоменати, но овековечени в архива на страниците, предоставили материали, пратили поздрави или просто споделили спомени! Продължавайте все така!

Весела Коледа и Щастлива Нова Година 2011!
от името на Петър Костов и Емил Стефанов (www.ezikovata.eu)

обратно - 2010 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu