Срещата на вип. 1980 и абитуриентски албум - Боби

обратно - 2010 - нататък

Получих следния email Борислав Митев:

From: Betina Miteva [extra_fruity@abv.bg]
Sent: Sunday, March 14, 2010 8:19 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: sreshta na vipusk 1980

Здравей, Емо!

Благодаря ти, че отделяш време за администрирането на новини за випуск 1980г. Напливът за купона в ресторант "Ловеч" на 16 април е огромен. Има 420 резервации. Въпреки това успяхме да продължим срока за изпращане на парите (35лв., в които са включени и разходите за поканените преподаватели - Йочева, Танчева, Петракиев, сем. Дочеви...) до края на месец март 2010г. На 1ви април 2010г. трябва да внеса финансовите средства и да платя кувертите в ресторанта. Това означава, че след тази дата няма да мога да резервирам повече места, тъй като няма свободни такива.

Засега се очертава много здрав купон! Ще има масово национално и интернационално присъствие! Надявам се да се видим там!

До скоро! Поздрави
Боби Митев, Ловеч

П.с.: Емо, ако можеш публикувай снимките на випуск 1980г. в съответния указан ред. Желая ти здраве и успехи! Чао


From: stefanov@gmx.net 
Sent: Monday, March 15, 2010 7:07 AM
To: 'Betina Miteva'
Subject: RE: sreshta na vipusk 1980

Zdravej Bobi,

Polutshih vsitshko. Shte go publikuvam vav vrotnik, dnes njama da mi ostane dostatatshno vreme. I na stranicite naplivat e goljam. Opasjavam se, tshe bez kuvert shte ostana izvan restoranta... :-)

S naj-dobri pozdravi,
Emil

обратно - 2010 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu