Празничните събития, посветени на юбилея - Радина

обратно - 2009 - нататък

Получих следния e-mail от Радина Попова:

From: Radina Popova [radinapopova@yahoo.com]
Sent: Tuesday, November 17, 2009 7:52 PM
To: Emil Srefanov
Subject: prasnik

Здравей Емиле,

изпращам ти обещаната програма за тържествата по повод годишнината.

Учебната 2009/2010 година в ГЧЕ "Екзарх Йосиф I" - Ловеч е посветена на две паметни години
  • 130-годишнината от началото на чуждоезиковото обучение и
  • 60-годишнината от създаването на Средно училище за чужди езици в гр. Ловеч.

Празничните събития, посветени на юбилея, ще бъдат обединени от надслов:

"ЕЛА НА ХЪЛМА, КЪДЕТО ЗНАНИЕТО РАЖДА МЕЧТИ!" -

 и ще протекат по следната схема :

Начало :- 15 февруари 2010 - тържествено отбелязване на първия учебен ден за СУЧЕ със сцени, които пресъздават живота на първите възпитаници.

- 14 април 2010 - Ден на отворените врати в ГЧЕ "Екзарх Йосиф I", откриване на музейна експозиция и Музей за един ден в парка на училището.

- 16 април 2010 - ТЪРЖЕСТВЕН КОНЦЕРТ

- 5 май 2010 - Училищно шествие до паметника на настоящия патрон на гимназията в града и откриване на паметен кът на патрона Екзарх Йосиф I в гимназията.

Искам чрез сайта www.ezikovata.eu да отправя не само покана към всички възпитаници на училището, но и една молба. Ако има такива, които биха искали да предоставят сканирани снимки от своето ученичество или вещи, които да обогатят подготвяната музейна ескпозиция - бихме приели с радост всяка подкрепа. Нека се свържат с нас, може и чрез моя електронен адрес.

И още нещо. Искаме на www.atlantida-eg.com да оформим блог, в който да подредим споделени истории от нашето ученичество. Затова и поканата ми е към всеки, който иска да разкаже и сподели най-желаното, което да чуят и другите след него - нека го запише и изпрати на моята електронна поща или на пощата на атлантида. Така ще оформим една виртуална книга. Която би се сбъднала само ако има хора, които искат да разказват и споделят.

Хубава седмица ти желая и доскоро!
Радина

обратно - 2009 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu