Среща през декември 1999 в София - история на сайта

обратно - 2000 - нататък

Новината стигна и до мен!

Някъде в София имало някакво заведение на някакав човек, завършил не някакво училище, а точно Немската Гимназия в Ловеч. Станало е традиция, един път месечно там да се събират млади и стари абсолвенти, пребиваващи по една или друга причина в столицата. Един от честите гости е Красимира Илиева - учителка по немски, която познавам лично. На последната среща през декември е бил и брат ми Стефан. Та той ми прати няколко снимки - било е много весело. Публикувам ги, за да заинтригувам и други завършили Немската, да направим нещо повече за представянето и в Интернет. Идеята имам още от 1998, но все още не съм успял да направя достатачно за реализирането и! Липсва ми информация.

ng4.jpg (24126 Byte)
Всички на тази снимка съм ги виждал, но не знам имената им...

ng6.jpg (19521 Byte)
Красимира Илиева, Стефан Стефанов и ???...

ng7.jpg (11619 Byte)
???, ??? и Красимира Илиева

ng2.jpg (25422 Byte)
???, ??? и ???

ng5.jpg (32209 Byte)
... аналогично ...

Още слухове:

Скоро предстои празнуването на 50-годишнината от основаването. Щяло да се празнува по-особено, но кой да ми каже, как? Ако имаше нещо в Интернет, щях сигурно да съм  подробно информиран - уви! Освен слухове за намерението на ръководството, да се заеме със саздаването на тези така дългоочаквани страници, не съм чувал друго. Дано работата потръгне и скоро тези намерения се сбъднат. Тогава няма да има нужда от моите странички! С удоволствие бих сложил линк направо кам първоизточника.

Предложение:

За да има по-малко въпросителни, пишете ми и ми пратете снимки от вашите абитуриентски албуми, най-добре с посочени имена, както и снимки от днешно време. Сигурно ще е интересно да има и някаква информация за установяване на контакт - я телефонен номер, я e-mail-адрес или нещо подобно.

С най-сърдечни поздрави

Емил Стефанов
гр. Зул, 28. януари 2000 г.

 

Нови информации:

  • 11.02.2000 - Заведението се казва Party-Механа "Maxim" и се намира срещу "Кристал" в София. Информацията е от Николай Джевлеков, e-mail: dshevlekov@firemail.de - випуск '82

обратно - 2000 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu