Поздрави от вип. 1999 и обещани материали - Павлина

обратно - 2003 - нататък

Получих следния емаил от Павлина Андровска:

From: pavlina androvska [androvska_pavlina@hotmail.com]
Sent: Sunday, April 20, 2003 7:23 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Ezikovata

Zdraveite,gospodin Stefanov!

Goljama radost mi dostavi da posetja web-stranicata za Ezikovata. Az samata sam vazpitanicka na "Nemskata" (1994-1999)i tja e cast ot men dori i da ne sam v rodna Balgarja.

Interesuva me goresto vsicko svarzano s Gimnaziata. S udovolstvie bih vzela ucastie v podnovjavaneto, sazdavaneto na kontakti sred vazpitanicite.

Az sam studentka v Munchen ( Betriebswirtschaft ) ot 2000 god. i za sazalenie samo 2 pati uspjah prez tova vreme da posetja nasheto uciliste. Mojat basta sasto e vazpitanik na EG-Lowetsch (?73), kakto i v momenta mojata sestra. Vrazkata s Gimnaziata e sakrovena za cjaloto semeistvo. Bih se radavala, ako uspeem da obmenim informacija i spomeni za "Nemskata". Imam kontakt s poveceto nastojasti uciteli i vazpitateli, tai kato neotdavna az samata bjah ucenicka.

Blagodarja Vi za vnimanieto!

Za kontakt: androvska_pavlina@hotmail.com


From: Emil Stefanov
Sent: Sunday, April 20, 2003 7:59 PM
To: pavlina androvska
Subject: RE: Ezikovata

Zdravejte Pavlina,

Shte se radvam, ako uspeem da dobavim nova informacija.

Az sashto zhiveja v Germany, blizo do Stuttgart. Osven tova prekarah poslednite njakolko godini v USA. Spomenat za Ezikovata e nezalitshim. V New Jersey se nataknah na sledite na edna zantshitelna litshnost v istorjata na staria Amerikanski Kolezh, za kojato sabrah malko informacija i postavih predi godina na stranicite. Ot togava ne sam imal vreme za dopalnenija, imam mnogo rabota, a i zavrashtaneto v Evropa otne mnogo vgoljama tshast ot vnimanieto mi.

Shte se radvam na vsjakakva podkrepa, poddajte se na vaodushevleniato i prosto napishete njakolko reda, pratete mi skoro njakoja snimka ot vipiuska Vi, zashtoto obitshajno dobrite namerenja ne trajat dalgo.

Pozdravi i uspeh v sledvaneto.
Emil Stefanov


From: pavlina androvska [androvska_pavlina@hotmail.com]
Sent: Tuesday, April 22, 2003 10:04 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Ezikovata 

Blagodarja Vi za barzja otgovor!

Za sazalenie tuk v Munchen njamam nikakvi materiali i informacii. No v kraja na mesec mai ste se sdobja s takiva, tai kato ste patuvam za kratko do Balgarja. Ste Vi saobstja vednaga i ste se svarza s Vas, a sasto i po postenski pat bih Vi izpratila s udovolstvie izdanjata na ucenicite i ucitelite v perioda ot 1994-1999 god.

Moite namerenja sa seriozni, a i mislja ce tova ne predstavljava nikakva trudnost. Pismoto mi do Vas ne beshe prosto rezultat na momentno valnenie pri spomenite za Ezikovata :-))

Do skoro!
Pavlina


From: Emil Stefanov [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Tuesday, April 22, 2003 11:47 PM
To: pavlina androvska
Subject: RE: Ezikovata

Hi Pavlina,

She se radvam mnogo na novata informacija. Imate li vazmozhnost da scanirate i pratite listie pak po email? Njama nuzhda da hartshite pari za poshta. Zhelaja Vi uspeshno patuvane i do skoro.

Emil Stefanov


From: Emil Stefanov [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Saturday, May 17, 2003 9:27 AM
To: pavlina androvska
Subject: RE: Ezikovata

Zdravejte, Pavlina!

Molja, izpratete mi spisak na Vashija vipusk.

Uspeh v sledvaneto!
Emil Stefanov


From: pavlina androvska [mailto:androvska_pavlina@hotmail.com]
Sent: Tuesday, May 20, 2003 2:15 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: RE: Ezikovata

Zdraveite, gospodin Stefanov!

Savsem ne sam zabravila za tova.Patuvaneto mi do BG,za koeto Vi bjah spomenala, ste se reaslizira tazi sedmica.Ste posetja Lovech ( i Ezikovata ). I kakto Vi obestah sled zavrastaneto si ot BG ste donesa inf. material. Togava ste moga da Vi izpratja snimki na vipuska i dr.

Sled 04.06. ste bada otnovo v Munchen.Do togava!
Vsicko hubavo!


From: Emil Stefanov [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Tuesday, May 20, 2003 9:14 PM
To: pavlina androvska
Subject: RE: Ezikovata

OK.

Sorry za izlishnoto napomnjane.

Do togava i na dobar pat.


From: pavlina androvska [mailto:androvska_pavlina@hotmail.com]
Sent: Friday, June 06, 2003 2:21 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: EZIKOVATA

Zdraveite, g-n Stefanov!

Otnovo sam v Munchen sled kratka pocivka v Balgarja. Imam vece snimki i njakoi interesni istorii ot razlicni izdania za Ezikovata. Za sazalenie ne moga da Vi gi izpratja po elektronen pat, pak i kacestvoto ne bi bilo zelanoto, zastoto samata az razpolagam s kopia. Ako njamate nisto protiv moga da Vi izpratja skromnite materiali po postenski pat.

Vsicko dobro i prijatni praznici 

P.S. Ot moja strana njama da ima zloupotreba s adresa Vi ( ako reshite da mi go saobstite ).Za men njama znacenie kade ste adresiram pratkata.Bilo to na castnja ili sluzebnia Vi adres etc.

 


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu