Поздрави от вип. 2000 и хубави замисли - Искра

обратно - 2003 - нататък

Получих следния емаил от Искра Данова:

From: Djojo Djojo [djojo@abv.bg]
Sent: Wednesday, April 02, 2003 1:15 PM
To: eps_2k@gmx.net
Subject: Iskra

Zdrasti,

tai kato ot dva dena se rovq v internet,za da namerq snimki na lovech i da gi predostavq na chovek,koito se interesuva...i tai kato nishto ne namerih:), popadnah i sluchaino na stranica...za ezikovata..obache to njama nishto vytre:).

Az zavyrshih prez 2000 i v momenta sam v Germania. Mnogo dobre poznavam uchitelite i sashto taka..che ima dostatychno snimki i informaciq v Ezikovata otnosno minalo, nastojashte i dabeshte... ima strashno mnogo snimki ot pytuvaniq na grupite na razmenni nachala i t.n...

Zashto ne si kachish tqh,a i segashniqte prepodavateli s tehni snimki... sashto taka mogat da se namerqt albumite na klasovete ot razlichni vipuski.. Samo che vyprosat e koi shte se zanimava s tova? Ima li njkoi, koito go interesuva kak izglejda tazi stranica i dali ima njakakav informaciq naneq ili prosto se ochakva njkoi da se pogriji za vsichko?za sajalenie ne moga da napravq snimki na Lovech i da gi csaniram, za da moje chovek da vidi, kade se namira tazi gimnasiq, kak izglejda i t.n.

Naistina ima dostatychno infomaterial v tova otnoshenie, prosto trqbva da si napravi njkoi truda da go svyrshi... az ottuk obache moga da se svyrja samo s poznati v bg, koito da ti izpratqt snimki ot minali godini. zasega tova..

i mnogo pozdravi na Gospoja Ilieva:)
ot Iskra ot "A"klas, do skoro


From: Emil Stefanov [eps_2k@gmx.net]
Sent: Wednesday, April 02, 2003 4:12 PM
To: Djojo Djojo
Subject: Re: Iskra

Zdravej Djojo,

Kak ti e istinskoto ime? Iskra? Ako mi izpratish pismen material, naprimer spomeni za zhivota v gimnazijata, snimki itn. bi pomognal(a) na svoj red neshtata da dobijat po-svesten vid.

Az sam zavarshil prez 1982 i razbira se ne te poznavam. Otshakvam hora kato teb da se obadjat i predlozhat podkrepata si. Kritikata mi e jasna - njama nishto na stranicite. Najam dostatatshno vreme, za da se grizha sam za vsitshko, no moga da dopalnja stranicite s tovja pomosht.

Uspehi i do skoro.
Emil


From: Djojo Djojo [djojo@abv.bg]
Sent: Thursday, April 03, 2003 9:44 AM
To: Emil Stefanov
Subject: Re: Re: Iskra

Zdrasti i na teb,

Kazvam se Iskra Danova i sam ot Lovech, obicham si grada, vypreki che taka sa go zanemarili... Nqmam mnogo vreme sega, no shte imam predvid stranicata :) i kogato ima neshto, shte ti go izprahstam. Btw, shte ti izpratq kakvoto namerq, daje i sluchki ili snimki, no tochno v tozi moment ne moga. Obeshtavam, che v skoro vreme shte se pozainteresovam malko poveche :). Chao zasega i blagodarq za otgovora!


From: eps_2k [mailto:eps_2k@gmx.net]
Sent: Sunday, May 02, 2010 4:59 PM
To: 'Djojo Djojo'
Subject: RE: Iskra

Zdravej Iskra,

Vrashtam se kam edna nasha stara korespondencija ot 2003-ta! Da, pazja vsitshki email-i, koito sam polutshaval za Ezikovata, zashtoto s pomoshtta na vseki, kojto mi izprati po neshto, stranicite za startoto Daskalo www.ezikovata.eu stanaha tova, koeto sa dnes.

Togava, prez 2003, s pravo me izkritikuva, tshe njama nishto. Da togava ne otshakvah da se polutshi neshto povetshe ot priturka kam njakogashnija mi HomePage. S pomoshtta na mnogo entusiasti neshtata obatshe korenno se promeniha i v dneshno vreme stranicite sa poznati na mnogo nashi sautshenici i utshiteli.

Prehvarljam v momenta stara korespondencija i popadnah na tvoja email. Zabravil sam, no togava ti mi dade obeshtanie, da pomognesh s materiali za tvoja klas. Citiram po-dolu togavashnite email-i.

Shte se radvam, ako ti ostane vreme, da izpalnish obeshtanieto ili pone da mi napishesh poimenno spisaka na tvoja "A"-klas ot vip. 2000. Tazi godina imahte i 10-godishnina, ako imash presni snimki, molja, prati mi za stranicite... :-)

Tova e. Shte se radvam na pomoshtta ti.

S naj-dobri pozdravi,
Emil Stefanov


From: MAILER-DAEMON@mail.gmx.net [mailto:MAILER-DAEMON@mail.gmx.net]
Sent: Sunday, May 02, 2010 5:00 PM
To: eps_2k@gmx.net
Subject: failure notice

Hi. This is the qmail-send program at mail.gmx.net.

I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.

This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu