"E" клас от випуск 2004 

обратно - вип. 2004 - нататък

Email: от Митко Дизела, вип. 2004 (25.06.2004)

Здравейте мои братя и сестри, завършили Езиковата Гимназия в Ловеч. :) Казвам се Митко. И аз заедно с моят випуск 2004г се понесох по вълните на живота. Спомените винаги ще ме връщат в моето училище - нашата Езикова. :) Изпратил съм малко снимки и списък на моя class - 12 Е - един силен и обединен class. Ще се радвам и ако можете да качите снимките и листа с classа на уеб-страницата :) Това е и ви благодаря, че съществува този сайт!

С мн. уважение - Ваш Дизел :)

P.S. така ми е прякора :)

2004e.jpg (38790 Byte)

Zdravejte moi bratia i sestri, zavyrshili Ezikovata Gimnaziia v Lovech. :) Kazvam se Mitko. I az zaedno s moiat vipusk 2004g se ponesoh po vylnite na zhivota. Spomenite vinagi shte me vryshtat v moeto uchilishte - nashata Ezikova. :) Izpratil sym malko snimki i spisyk na moia class - 12 E - edin silen i obedinen class. Щe se radvam i ako mozhete da kachite snimkite i lista s classa na ueb-stranicata :) Tova e i vi blagodaria, che syshtestvuva tozi sajt!

S mn. uvazhenie - Vash Dizel :)

P.S. taka mi e priakora :)

обратно - вип. 2004 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu