Снимки на "Г"-кл. и на целия вип. 1964 - Победа

обратно - 2014 - нататък

Получих следния email от Боряна Станчева по молба на Победа Чераджиева:

Von: Boriana Stancheva [borianast@gmail.com]
Gesendet: Dienstag, 1. April 2014 17:56
An: stefanov@gmx.net
Betreff: Snimki ot vipusk 1964 god.

Здравейте г-н Стефанов,

Аз съм дъщеря на Победа Чераджиева, която ме помоли да ви изпратя няколко снимки от нейния випуск 1964, 11"г" клас. Две от снимките са от абитуриентския им бал, една обща на целия випуск и една на класа им.

Ще се радваме, ако ги публикувате в сайта на гимназията.

П.С. И още една молба, ако можете да размените 14 и 15 номер в списъка на 11 "г" клас. Победа е била номер 15, а Никола Луднев е бил 14. Благодарим ви, за което!

Сърдечни поздрави,
Боряна Станчева


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Dienstag, 1. April 2014 19:38
An: 'Boriana Stancheva'
Betreff: AW: Snimki ot vipusk 1964 god.

Zdravejte,

i blagodarja za materialite. Shte gi publikuvam tazi vetsher. Nomerata shte korigiram.

Ako majka Vi zhelae, mozhe da publikuva i svoi spomeni ot utshilishtnite godini. Tova sa vinagi cenni i valnuvasthi svidetelstva za vremena, za koito povetsheto samo sme tshuvali.

S naj-dobri pozhelanija i blagodarnosti,
Emil Stefanov


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Sonntag, 6. April 2014 15:24
An: 'Boriana Stancheva'
Betreff: AW: Snimki ot vipusk 1964 god.

Zdravejte Borjana,

da, prava ste i neka spodelja pone za sebe si.

Da, ima neshto neobiknobeno v nashata gimnazija. Kato pogledna nazad v godinite, Ezikovata e edno ot naj-hubavite neshta, koito sam imal kasmet da mi se slutshat. Beshe uzhasno trudno v natshaloto, no tja mi/ni dade silen tlasak napred i usilijata se opravdaha vposledstvie mnogokratno.

Nikoga po-kasno ne mi e bilo taka trodno (i prez studentstvoto) i nikoga po-kasno ne sam bil taka blizak s prijateli, kakto tam, zad stenite na Loveshkata Ezikova. Utshitelite ni bjaha mnogo dobri i ni dadoha vjara v uspeha, v sobstvenite ni sili i sposobnosti. Obitshame gi!

Rjadko sam tshuval vposledstvie, drugi da imat takiva dobri spomeni ot utshilishte, kakto i v Bulgaria, taka i navan. Prosto sam bladoaren, tshe sam imal shtastieto da popadna tam za 5 nezabravimi godini, i se vrashtam vinagi s radost i uvazhenie kam horata tam.

S naj-dobri pozdravi,
Emil Stefanov


Von: Boriana Stancheva [mailto:borianast@gmail.com]
Gesendet: Mittwoch, 9. April 2014 08:51
An: stefanov@gmx.net
Betreff: Re: Snimki ot vipusk 1964 god.

Здравейте Емил,

Благодаря за писмото и споделените чувства, които впрочем изпитва и майка ми, както предполагам и всеки имал възможността да се докосне до езиковата гимназия! Много добре сте го описали и наистина трудностите, с които сте се сблъскали там, са ви дали най-добрия старт в живота.

Тази година випуска на майка ми ще чества 50 години от завършването. След два дни предстои тържеството и всички се вълнуват като деца. Толкова са задружни, помагат си все още и са като братя и сестри. За съжаление някои от тях вече не са сред живите, но със сигурност, ще ги подкрепят и отгоре. 

Поздрави и хубав ден,
Боряна

обратно - 2014 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu