Списък и снимка на "А"-кл. от вип. 1994 - Десислава

обратно - 2007 - нататък

Получих следния e-mail от Десислава Йотова:

From: D Yotova [mailto:d_yotova@lex.bg]
Sent: Wednesday, December 05, 2007 10:56 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: випуск 1994 А клас

Здравейте момчета,

Поздрави за сайта. Признавам си, че съвсем случайно се натъкнах на него, но ако щете вярвайте, вече близо два часа ровя и чета и си спомням... И малко се натъжих. Сякаш съм още на 19, а са минали толкова години от тогава. Израснала съм в непосредствена близост до сградата на Езиковата и от съвсем малка знаех, че това, което се вижда от прозореца на спалнята, е бъдещото ми училище. Така и стана.

Но после се втурнах в големия живот, за който толкова мечтаех (а и не само аз), всички препуснахме по големия свят и там някъде в същия този голям свят загубихме връзка помежду си. Затова вашият сайт ме зарадва и ме подмлади с има няма 13-14 години :-)

Специално заради него намерих албума ни от завършването и ви изпращам списък с имената на съучениците ми от А клас с класен ръководител г-жа Росица Михова.

  1. Антоанета Маринова Атанасова
  2. Владимир Иванов Иванов
  3. Георги Монев Монев
  4. Десислава Любомирова Йотова
  5. Димитър Спасов Митев
  6. Елица Валериева Георгиева
  7. Ивалина Миткова Драганова
  8. Ивелина Димитрова Горанова
  9. Йоанна Браниславова Бранкова
  10. Калина Лалева Щерева
  11. Калоян Дочев Желязков
  12. Мария Пенкова Цачева
  13. Митко Борисов Боев
  14. Нора Тодорова Асенова
  15. Павлинка Васкова Пенкова
  16. Пенко Михайлов Михайлов
  17. Пламен Иванов Иванов
  18. Росица Маринова Цветкова
  19. Сюлейман Ибрахимов Падиков
  20. Траян Лазаров Василев
  21. Цветомир Цветанов Масларски

Изпращам и общата снимка от албума - аз лично не мога да повярвам, че съм изглеждала така тогава :-). Дано и другите погледнат с усмивка на "усмивките" от старите ленти, макар че по непонятна за мен причина всички, явно в стремежа си да изглеждаме по-големи, сме твърде сериозни, че дори намръщени. А днес може и да не се разпознаем, като се видим - толкова години, толкова преживявания. Дали сме запазили поне малко нещо от децата, които живееха в нас тогава?

Ако някой от съучениците ми пожелае, може да ми пише - ще се зарадвам. За жалост знам координатите единствено на Калина. За други двама трима имам неточна и доста остаряла информация от разговорливите им родители или съседи. Къде са останалите... Един Господ знае. Дано са добре! Изпращам задочните си поздрави за всички, които биха прочели това един ден.

Бих ви помолила да ми изпратите поне телефонния номер на г-жа Михова - знам, че тя още преподава в Езиковата и съм убедена, че няма да има нищо против да се свържа с нея.

Поздрави,
Десислава Йотова


From: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Thursday, December 06, 2007 6:27 AM
To: 'D Yotova'
Subject: RE: випуск 1994 А клас

Здравей Десислава,

благодаря за чудесния е-мейл, за списъка и снимката на класа ти.

Надявам се, да ти се обадят съученици - по Коледа и Нова Година всеки се сеща да погледне назад и да си спомни хубавите неща. Сигурен съм, че ще ти се обадят. :-) Така щв получиш и координатите на г-жа Михова - аз не разполагам с такава информация.

Ще публикувам писмото ти до края на седмицата.

С най-добри поздрави,
Е. Стефанов

обратно - 2007 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu