Инициатива за среща на вип. 1992 - София

обратно - 2007 - нататък

Получих следния e-mail от София Дорн:

From: SophijaDorn@aol.com [mailto:SophijaDorn@aol.com]
Sent: Tuesday, January 30, 2007 10:10 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Srezta na D-klas ot vipusk 1992 (15 godishna srezta) na 16.04.2007 w Lovetch

Emo privet,

ne sam te zabrawila, wapreki ze ne sme se zuwali weze mai ot godina.

Nadjawam se, ze palnata ti programa na rabotata (kato zeta emailite ti) te otpuska ot wreme na wreme i se otdawash na prijatni nezta. :o)

Emo, javno az sam w momenta edinstwenana ot nashijat klas, kojato misli za sreztata na klasa, no towa e saztoto i jiweeshtite w zujbina das alles rechzeitig planen muessen. Ti snaesh. I poneje weze gledam za samoletni bileti za april, reshih i da napisha i pripomnja na sauzenizite mi, ze tazi godina zte naprawim 15 godini ot zawarshwaneto na gimnazijata i ZE ZTE SE RADWAM STRASHNO DA GI WIDJA W LOVETCH NA FESTIOVALA NA GIMANZIJATA NA 16.04.2007

Mnogo te molja pusni edna novina na stranizata ni za towa sabitie :o)

Posdrawi tozi pat ot Eisenach (ti mai beshe w Suhl dalgo wreme),

Sophija


Zdravej Sophia,

da, redovno se grizha za stranicite. Na men mi predstoi 25 godini ot zavarshvaneto i shte vzema da pusna i za moja vipusk edno dopitvane, zashtoto do sega nikoj ne se e obazhdal...

Na oficialnite stranici na Ezikovata pishe, tshe praznikat se glasi za petak, 13.04.2007. Vashata sreshta izliza, tshe shte bade v ponedelnik. Tova naistina li e taka? 

S naj-dobri pozdravi,

Emil


Hi Emo,

ne w ponedelnik, a tozno na praznika na gimanzijata e winagi strestata. No do kolkoto snam toi e winagi na 16.04. Javno tazi godina zte bade po-drugimo.

Togawa pusni za 13.04. zom taka go planuwat w Lovetch. Super, petak i 13.-ti...dano njama neprijatni iznenadi...:o/

...

Sophija

обратно - 2007 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu