Изява на ученици от 10"Б"-клас - Радина

обратно - 2006 - нататък

Получих следния e-mail от Радина Попова:

-----Original Message-----
From: Radina Popova [mailto:radinapopova@yahoo.com]
Sent: Saturday, July 01, 2006 11:51 AM
To: Emil Srefanov
Subject: Isjava na u4enizi

Sdarvej Emile,

otdavna ne sme se cuvali, no sega mi se iska v njakolko isre4eniha da pohvalja 10 b klas ot nasheto ucilishte, koito saedno s klasnata si Ana Andreeva, ucitel po literatura napraviha prepis na Ribnija bukvar na Petar Beron. Prepisat be podaren na ucili6teto sa da bade postaven v badeshtija musej, koito se planira. Dezata stanaha sa malko medijni svesdi, koeto e mnogo hubavo i mislja, 4e i bivshtite bi trjabvalo da go snajat. Informazija sa tova i snimki mogat da badat namereni na stranizata na v-k Lovecpress, kojato ti snaesh, kakto i v br.na v-k Trud ot 1.07.06. Moje bi pres sledvashtata sedmiza ste islese material v Az buki, koito eventualno ste skanirame i shte ti pratim + snimki na isdanieto, koeto naistina isgeljda vpecatljavashto!!

Posdravi i do skoro


Zdravej Radina,

Blagodarja za informacijata. Molja podgotvi materialite vav vid, gotov za publikuvane. Ne razolagam s vreme za tarsene v stranicite na Lovechpress, nito za redaktirane. S udovolstvie shte pomogna s vkljtshvaneto na materialite v saita. Shte se radvam na pomoshtta ti.

S naj-dobri pozdravi,

Emil


P.S. Minalata sedmica imashe silna burja, s mnogo gramotevici, ta mi porazi modem, telefon i drugi domashni uredi. Ot edna semica vrazkata mi s internet e narushena i se izvijavam za zakasnenijata...

10.07.2006, Emil

обратно - 2006 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu