Поздрави за Празника 2006, идеи за догодина - Таня

обратно - 2006 - нататък

Получих следния e-mail от Таня Цокова:

-----Original Message-----
From: Tatjana Zokova [mailto:tanja_atanassova@abv.bg]
Sent: Wednesday, April 19, 2006 8:11 AM
To: stefanov@gmx.net
Subject:


Zdravej Emo,

4estit praznik!

Bravo za tova, koeto pravish za nasheto u4iliste.

Nie, ot nashija vipusk, osobeno silnata agitka okolo Vera, Tanja Lazarova, Petranka, Trifon i t.n. maj tazi godina njama da se sabirame. Pone zasega nikoj ne se e obajdal. No jivot i zdrave dogodina trjabva da go napravim.

Vsi4ko hubavo i pozdravi na semejstvoto ti za nablijavastite Velikdenski praznici (po pravoslavnija kalendar).

4ao
Tanja


Tanja,

Blagodarja za pozdravite. Pri nas sega beshe Ostern i do dneska sam v otpuska - cjala sedmica praznici i jadene. Teparva trjabva da smakvam natrupanite kilogrami... :-) Utre sam na rabota.

Pozhelavam i na teb i semejstvoto sashto veseli Velikdenski praznici - v BG te sa malko po-kasno.

Dogodina shte pravim 25 godini i ot sega planuvam, na 16-ti da sam v Lovech. Bi mi se iskalo da ima vreme za povetshe, da mozhe s povetshe hora da se tshuem i vidim, a edin-dva dena sa tvarde kratko vreme. Shte se opitam da vidja, dali njama zhelaeshti, da organizirame malko po-dalga sreshta.

Stranitshkite se radvat na vse po-goljama populjarnost. Hem taka mi se iska da e, hem sam iznenadan ot golemija otzvuk. Pishat mi hora ot vipuski predi i sled nas, trupa se polozhitelna i emocionalna informacija. Vtshera poglednah na stranicite na Anglijskata v Sofia, kogato se reshih da zapotshna nashite stranitshki, te vetshe imaha svoi. Okaza se tshe sa gi mahnali poradi lipsa na interes i podkrepa. Pri nas neshtata varvjat dosta po-dobre.

Ami, radvam se tshe se obadi. Tshestit Praznik 2006! Ako ti popadne material ili imash zhelanie sa dopalnish s neshto, ne se tshudi, prashtaj, a az vse shte namerja vreme za publikaciata.

Pozdravi sautshnicite i gi pitaj, molja, dali imat zhelanie i interes, dogodina da napravim njalkolkodnevna sreshta.

S naj-dobri pozdravi,
Emil

обратно - 2006 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu