Среща на вип. 1966 през 2006 - Мариана

обратно - вип. 1966 - нататък

Благодаря на Мариaна Цонева за предоставените материали:

... Изпращам ти няколко снимки от срещата на випуск 1966 през май т.г. За съжаление не са много ясни, освен това датата не е вярна. Нямам цифров апарат и затова разчитах на по-добрите фотографи.

m9.jpg (34696 Byte)

За сега нямам нищо от тях и ще трябва да се примириш с моите снимки. Прецени какво да правиш с тях.

m7.jpg (28790 Byte)

Но сигурна съм, че ще се радваш да видиш поне едно познато лице - на нашия любим класен Найден Ангелов - ние бяхме първият му випуск. След огромната трагедия в неговото семейство това беше първото му появяване сред хората. Ние всички много го обичаме и го наричахме "Нашия", а той нас - "Моите". Връзката между нас е все така жива и силна и вярвам, че ще остане винаги такава.

m8.jpg (34418 Byte)

А срещата беше великолепна - бяхме в някакво опиянене. Светът беше изчезнал някъде и само ние съществувахме - нямаше дистанция, нямаше пози и перчене, успели и не толкова справили се с живота.

Lovetsch2006.JPG (122602 Byte)

Бяхме някогашните съученици - щастливи, че сме заедно, че времето не е разрушило спойката между нас.

С поздра: Мариана Цонева

P.S.: Вижте също Линк към снимки от срещата на вип. 1966 - Мариана

обратно - вип. 1966 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu