Допълнение към списъка на Е-клас от вип. 1990 - Стилиана

обратно - 2020 - нататък

С помощта и по материал на Стилиана Т. Генова (Пенчева):

Von: Stiliana Pencheva [mailto:st.pencheva@boniholding.com]
Gesendet: Dienstag, 14. April 2020 10:11
An: petre.kostov@zone-c.net; stefanov@gmx.net
Betreff: доп.контакт випуск 1990

Здравейте!

Покрай новосформираната група във фейсбук за юбилейния празник на Езиковата, попаднах на списъци с випуските, които поддържате по подадена към вас информация.

Аз съм от випуск 1990 г., английски език - "Е" клас, но не откривам името си в списъка.

Молбата ми е да го актуализирате, като допълните и моите контакти:

Стилиана Тотева Генова /Пенчева/
тел. 0885646460
е-мейл: penchevastiliana@gmail.com

Благодаря и хубави празници! :)

--


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Freitag, 17. April 2020 10:47
An: 'Stiliana Pencheva'
Betreff: AW: доп.контакт випуск 1990

Здравей Стилиана,

и благодаря за имейла. Закъснях с отговора, защото бележката ти беше станала жертва на спам-филтъра на провайдера.

Групата във Фейсбук надхвърли всичко, което съм виждал онлайн за Езиковата. Моите странички www.ezikovata.eu са по-стари от Фейса, но са статични като справочник. А други предишни форуми от сорта на Фейса бързо ставаха едностранчви и се пълнеха със проблематично съдържание.

Но групата за Празника, основана от Илиана Паланова (също вип. 1982) само преди седмица, на 9-ти април (!), попадна в направо в десятката - отмяната на Празника заради пандемията. изолацията, като последствие, както и предпразничната носталгия на всички. В групата няма строга структура, както на моите странички. Попадайки в точния момент и на точната тема, групата буквално експлодира. За една седмица събра може би всички, ама всички, които имат допир с Езиковата и интернет. А работата, която се натрупа за тази седмица, не бих могъл да я свърша сам и да се скъсам... Виждам, че групата има потенциал, да продължи по нов, много по-свеж и приемлив начин това, което някога ми се искаше да се намира за нашето старо, любимо даскало! Радвам се страшно!

Отвлякох се...

Добре, ще допълня списъка. За вашия випуск (до сега) нямах друга информация, освен Юбилейното CD за 55-годишнината и това, което някои ми пращат по имейл. За „Е“-клас през 2013 ми писа Георги Борисов. Липсва информация и за няколко други класа. Нямате ли нещо като албум на випуска? - По наше време, „само“ осем години преди вас, се правеха такива със снимки на учителите, класовете итн. Виж например нашия албум (вип. 1982). Ако имаш време и желание, моля, прати ми едно копие от вашия, за допълнение към страничките за вип. 1990.

Благодаря пак и с най-добри поздрави,
Емил Стефанов, вип. 1982


Von: Stiliana Pencheva <st.pencheva@boniholding.com>
Gesendet: Freitag, 17. April 2020 12:28
An: stefanov@gmx.net
Betreff: Re: AW: доп.контакт випуск 1990

Здравей, Емил!

Благодаря, че се ангажираш с това... :)

Наистина в извънредната ситуация и с тази група във фейсбук се получи "всяко зло за добро" и това ни даде повод и възможност, макар и по различен начин, да бъдем заедно повече от всеки друг път. Толкова емоционално и приятно... и със сигурност запомнящо се комуникиране... Мисля, че всички сме много заредени и ентусиазирани :) още повече след първоначалното разочарование, че празникът се отлага.

Относно въпроса ти за албум със снимки на випуска - да, разбира се, че имаме такъв. В момента живея в София и заради сегашната ситуация не съм се прибирала в Ловеч скоро /защото аз съм от Ловеч/ - а споменатият албум е там. При следващото ми ходене, обаче, ще отделя време да го намеря и ще ти изпратя снимки.

Благодаря още веднъж и ти желая светли Великденски празници!

Поздрави!
Стилиана


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Freitag, 17. April 2020 12:39
An: Stiliana Pencheva
Betreff: AW: AW: доп.контакт випуск 1990

PS: И аз ти благодаря за поздравите и пожеланията! При нас Велик Ден мина миналата седмица и съвпадна с нашия Празник. А в България е сега. Желая ти също щастливи Великденски Празници. Ще публикувам и нашата кореспонденция, ако нямаш нищо напротив. Това е обичано, за да посоча източника на информация. Благодаря пак!

обратно - 2020 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu