Покана за срещата на випуск 1980 - Боби

обратно - 2014 - нататък

Получих следния e-mail от Борислав Митев:

Von: Borislav Mitev [mailto:bobo_mitev@abv.bg]
Gesendet: Montag, 10. November 2014 18:48
An: stefanov@gmx.net
Betreff: Покана за среща на випуск '80

Здравей, Емо!

Пиша ти с молба да публикуваш следния текст на страницата на Езиковата:
Благодаря предварително!

"Скъпи съученици и приятели от випуск 1980-та година на Езиковата гимназия в гр.Ловеч,

аз съм Бобо от "А"-клас и ви приветствам с наближаващите Коледни и Новогодишни празници. Бъдете здрави и успешни, ..и най-важното, мислете ежеминутно за това, че на 17.04.2015г. имаме купон - навършват се известен брой... (35) години, откакто сме завършили, освен това е празникът на Езиковата!!! По този повод скоро се събрахме с организационни намерения в кафене "Вароша", малка, но сплотена тайфа от випуска в състав:

Хапнахме, пийнахме и в организационен аспект ви съобщаваме следното:

Запазили сме (с голям зор) 60 места за нашия випуск в ресторанта на хотел "Ловеч" за 17.04.2015г. от 19:00ч. Който желае да дойде, нека до 20.02.2015г. да преведе 35лв. за куверта (включили сме и кувертите на преподавателите, които ще поканим) на следната сметка:

Борислав Кирилов Митев
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG52UNCR70004519683579

Моля при превода посочете името и класа, от който сте. Ако ви е по-удобно и лесно, пращайте парите и на някой от горепосочените съученици.

За по-оптимална организация поддържайте контакт със съучениците, на които имате телефоните и разпространявайте поканата! Апропо, още същата вечер ние се чухме по телефона с Ани Калчева "Б", Цанимир "А", Наталия "Б", Маруся "Б", Гатьо "А", Радослав Цанков "В", Мирчето "А", Краси Маринов "А", Дани Монд "А" и Паля "А".

Може и да пропускам някого, защото пийнахме, след като се разчувствахме от спомените. 

От нас зависи да уведомите и нашите приятели в чужбина. Аз съм се свързал с Владо Алексиев, Англия, и Иван Добрев, Германия.

Бъдете здрави и ви поздравяваме с парчето на ФСБ "След десет години"! Пуснете си го три пъти и половина.

Боби и тайфа"


Забележка:
Тъй като става дума за пари, а нашата страница www.ezikovata.eu е на некомерсиални начала, трябва изрично да подчертаем, че нито страниците, нито издателите носят отговорност за грешки в горепосочните данни, както и за евентуални щети или загуби, свързани със или произтичащи по някакъв начин от тях.
Моля, свържете се лично с Боби за уточнение на засягащите Ви информации.


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Dienstag, 11. November 2014 00:31
An: 'Borislav Mitev'
Betreff: AW: Покана за среща на випуск '80

Здравей Боби,

благодаря ти за емейла. Ще го публикувам вероятно в четвъртък вечерта, понеже утре и в сряда съм зает до късно. Брей, то времето се върти и не спира. Минаха годините, а ние си оставаме тайфа съучници и приятели завинаги! Страхотно е!

С най-добри поздрави и поженания,
Емил

 

обратно - 2014 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu