Снимки на ученици от "Б"-клас на вип. 1961 - Кети

обратно - 2014 - нататък

Получих следния e-mail от Кети Иванова:

Von: Keti Ivanova [ketivanova@gmail.com]
Gesendet: Sonntag, 3. August 2014 19:27
An: stefanov@gmx.net
Betreff: Снимки

Здравей, Емиле!

В приложение ти изпращам снимки на ученици от "Б" клас, випуск 1961-ва, както ти бях обещала.

От датировката на една снимка констатирах, че Магдалина Каламова е напуснала гимназията не след подготвителен, а след 8-ми клас. Така че те моля, ако не те затруднява, да промениш в списъка на випуска (под линия) подготвителен с 8-ми (а дали това е станало след първия срок, или след края на учебната година, не си спомням).

Включила съм и няколко лични снимки - ако сметнеш, че не е подходящо да се публикуват, просто ги изтрий.

Сърдечни поздрави
Кети


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Sonntag, 3. August 2014 20:52
An: 'Keti Ivanova'
Betreff: AW: Снимки

Здравей Кети,

подходила си перфектно. И снимките са с висока разделителна способност, и текстът ти е идеален за направата на галерията. Ще използвам всичко.

Снимките ще ги смаля малко, да са горе-долу еднакво големи и да пасват в рамките на страниците. Тази работа предпочитам да я правя аз - смаляването е лесно. Друго е, от малки снимки да се направи нещо сносно - не става, защото при уголемяване няма от къде да дойде липсващата информация - стават размити. Обратният път обаче - от голями към малки, е безпроблемен.

...

Тъй като последните дни имах работа, не само на страниците, ще кача твоя материал в началото на идната седмица. Да не се чудиш, защо се бавя... :-)

Благодаря ти много за перфектния подход!

С най-добри поздрави,
Емил

обратно - 2014 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu