За срещата за 30-годишнината на вип. 1984 - Йолиан

обратно - 2014 - нататък

Получих следния email от Йолиан Милев:

Von: Jolian Milev [jolian_milev@kirov.net]
Gesendet: Freitag, 14. Marz 2014 14:31
An: stefanov@gmx.net
Betreff: емблема

Здравейте,

Казвам се Йолиан Милев и съм от випуск 1984. Тази година е нашият 30-годишен юбилей. Имаме идея да направим порцеланови чаши за спомен на всички от випуска. Искаме на чашата да отпечатаме старата емблема на гимназията с Ернст Телман. Бихте ли могли да ни я изпратите в електронен вариант за отпечатване.

Ще Ви бъдем много благодарни.

Поздрави,
Йолиан Милев


Von: stefanov@gmx.net
Gesendet: Freitag, 14. Marz 2014 16:09
An: Jolian Milev
Betreff: AW: емблема

Zdravej, Jolian,

az sam Emil Stefanov ot vip 1982. Za nashata 30-godishnina pravihme predi 2 godini teniski sas emblemata. Vizh v arhiva na www.ezikovata.eu belezhkata na Iliana Palanova ot 14.03.2012. Tam ima kopie ot edin buton, kojto beshe napaven po sashtija povod. 

Ako tova e nedostatatshno, pishi na Iliana na i.palanova@abv.bg da ti prati po-goljamo kopie. 

Az ot svoja strana shte publikuvam zapitvaneto ti na stranicite, s nadezhda da polutshish po-skoro tarsenata informacija.

Vesel Praznik i prijatno posreshtane na Jubileja. A ako ti ostane vreme, prati njakoja snimka za da dopalnja stranicite za vashija vipusk.

S naj-dobri pozdravi,
Emil, www.ezikovata.eu

обратно - 2014 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu