Снимки от срещата на "Б"-кл. от вип. 1982 - Мариана

обратно - 2012 - нататък

Получих следния email от Мариана Хансен:

Von: Hansen, Mariana [mailto:Mariana.Hansen@cappelendamm.no]
Gesendet: Dienstag, 24. April 2012 15:07
An: ... stefanov@gmx.net ...
Betreff: 1.pozdrav

Privet i hiljadi blagodarnosti na vsichki za prijatnite chasove na 21. i 22. april v Lovech. Radvam se, che uspjahme da se vidim sled tolkova godini i se nadjavam sledvashtata sreshta da ne se bavi oshte tri desetiletia!

Izprashtam malak pozdrav na vsichki, koito mi ostaviha email adresite si, za da uvedomja che pristignah blagopoluchno v Norvegia ... *)

... *)

Az govorih s mnogo hora za kratko vreme, edva li sam zapomnila i polovinata ot razmenenata informacia J, taka che ako reshite da mi pishete i opresnite danni za vas sega, shte se radvam.

... *)

Lek den na vsichki i specialni pozdravi na Stanimir, kojto spasjava chovechestvoto v dalechen Afganistan; sigurna sam che dori i da ne beshe s nas v Lovech, misleno e prisastval na sreshtata!

Pozdravi ot
Mariana

...*) Забележка: Съкращения на информации от личен характер.


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Freitag, 27. April 2012 12:13
An: 'Hansen, Mariana'
Betreff: AW: 1.pozdrav

Zdravej Mariana,

blagodarja za email-a i za snimkite. Beshe mi prijatno da razmenja njakolko dumi s teb. V Germany imam povetshe poznati, no ne bjah imal njakogo v Norway. Radvam se za vseki. Kak se prasnahme po vsitshki kraishta na sveta! ...

Ako imash vreme, prati mi snimki i vpetshatlenija ot Praznika v Lovech. Shte se radvam na dopalnenija ot teb.

S naj-dobri pozdravi,
Emil Stefanov (ot G-klas '82)

...


Von: Hansen, Mariana [mailto:Mariana.Hansen@cappelendamm.no]
Gesendet: Samstag, 28. April 2012 23:42
An: stefanov@gmx.net
Betreff: 2.pozdrav 

Zdravej Emo,

blagodarja za informaciata, razgledah stranicata i se radvam, che imame hora kato teb v nashite redici! Javno mnogo vreme si vlojil, ocenjavam truda ti.

...

Shte gledam da ti lepna njakolko snimki i shte privarshvam... :-)

Mariana


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Sonntag, 29. April 2012 10:20
An: 'Hansen, Mariana'
Betreff: AW: 2.pozdrav

Zdravej Mariana,

Blagodarja za snimkite ot sreshtata. ... Bih iskal da publikuvam snimkite ot klasa ti, sigurno zatova si mi gi pratila. Zhelaja da se pozova na email-a ti, v smisal, tshe ot teb sam polutshil snimkite i da citiram samo tova, koeto e svarzano s tjah, nishto drugo. Spazvam tova pravilo, kogato publikuvam snimki, za da se znae iztotshnika na informacija.

...

Sega iskam da ti pozhelaja prijatna nedelja. Ako 1-vi Mai i pri vas e praznik, i utre imate taj naretshen Bruckentag, ti zhelaja dalag i prijaten weekend!

S naj-dobri pozdravi,
Emil

...

обратно - 2012 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu