Писмо до бившите възпитаници на Езиковата - Станислава

обратно - 2011 - нататък

По материали на Станислава Николаева:

До бившите възпитаници на Eзиковата,
които все още пазят духа на училището в сърцата си,

Hello/Hallo/Bonjour!

Всички знаем,че това училище ни дава много повече от езикови знания - учим се да бъдем единни, да уважаваме хората и себе си, тук намираме приятелите, които ни остават за цял живот, и създаваме спомените, които никога няма да забравим. Училището се променя, учениците и учителите също, но все още се опитваме да запазим традициите, които правят Eзиковата различна, а нас- обединяват през годините.

Колко от вас помнят първия си фестивал? Вероятно знаете, че е трудно да се опише чувството от тези три дни в годината, през които най-важното са не уроците, а музиката. Днес, ние сме тези,които организират феста и знаем,че дванадесетокласниците заслужават едно подобаващо изпращане,а зайците да бъдат изпратени за вода (нищо лично,просто всеки трябва да го изживее :). Но тук идва вечният проблем- "No money,no funny!" или казано с други думи - всяко хубаво нещо си има цена.Трудно се намират хора, които да финансират събитие,организирано от група "хлапета" , когато никога не са били част от него

Затова се обръщаме към вас, защото хората, изживeли тази емоция, знаят истинската стойност на фестивала не само за учениците, но и за училището.
Истината е, че тази емоция ни струва 1500 лева, като досега сме събрали 300. 1000 лева са ни нужни за озвучението, а 500 за декор и рекламни материали. 150 лева събрахме благодарение на Коледния Базар, който сами организирахме, състоящ се в продажба на домашни сладкиши, а другата половина от парите е подкрепа от родители. Обиколихме много ловешки фирми, като почти никъде не получихме положителен отговор.

Бихме били благодарни, ако ни подкрепите, без значение по какъв начин (малка сума пари, насоки или съдействие за намирането на средства).
Защото не смятаме, че финансовата криза е повод да бъде прекратена една дългогодишна и толкова важна традиция. При желание за повече информация, оставяме координатите си и тези на училището.

P.S. Надяваме се, че фестивалът не е минало за вас, така че всички, които имат желание и възможност да преживеят отново тази тръпка, чувствайте се поканени!

От настоящите ученици от Езикова гимназия - град Ловеч и организатори на тазгодишния фестивал 2011 J

ГЧЕ „Екзарх Йосиф І”
гр. Ловеч, ул. „Шишман” №7
Райфайзенбанк
С/ка: BG71RZBB91553120013300 *)

E-mail ( на Станислава Николаева, ученичка от 11 клас ) :  stanislava9308@abv.bg

 

*) Забележка:

Моля свържете се лично със Станислава [stanislava9308@abv.bg] и/или
с г-жа Радина Попова [radinapopova@yahoo.com], за  потвърждение на верността на гореспоменатата банкова сметка.

Страниците (www.ezikovata.eu), по-специално Емил Стефанов и Петър Костов не поемат отговорност за допуснати грешки или евентуални последствия, свързни с тях.

обратно - 2011 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu