Запитвания за след Празника на Езиковата 2010 - Емил

обратно - 2010 - нататък

По повод на Ваши запитвания:

Здравейте, драги web-гости,

радвам се, че и тази година имах възможност, да бъда за кратко в Ловеч на Юбилейния Празник на Езиковата. През това време продължихте да ми пращате нови материали, за което Ви благодаря.

В България, разбира се, не разполагах с време за тяхната публикация. То за кое ли остава досататъчно време? И тази година Празкикът мина на бързи обороти. Пропуснах официалната част, а срещата в ресторант Ловеч отшумя с музиката от миналото. Нощта пак стана на ден и "влаковете ни" тръгвнаха в различни посоки... :-)

2010_0425_Eyjafjallajoekull.png (108379 Byte)Случи се малко преди това и по същото време, в Исландия да се разбуди вулканът с трудното за произнасяне име Eyjafjallajokull. Въпреки, че темата вече е почти забравена, за няколко дни слухът за вулканичната пепел спря самолетните полети и трябваше да пътувам с влак. Този факт, наред със служебните ми ангажименти забави обработката на Вашите материали. В идните дни ще се занимая отново с публикациите по ред на пристигане.

Продължавайте в същия дух. Пращайте ми спомени и впечатления от Празника, както и снимки от срещите Ви.

До нови срещи, с най-добри поздрави,
Емил

обратно - 2010 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu