Поздрави и предпразнична информация - Радина

обратно - 2010 - нататък

Получих следния email от Радина Попова:

From: Radina Popova [radinapopova@yahoo.com]
Sent: Sunday, March 28, 2010 5:06 PM
To: Emil Srefanov
Subject: predprasnichno

Здравей Емиле,

отдавна не сме се чували, но сега - в навечерието на празниците /християнски и училищни/ - ми се иска още веднъж да те поздравя за всичко, което правиш за училището си - макар и въпреки дистанцията на многото километри. Бъди здрав и ти, и всички край теб. Виждам, че на страницата се появяват предпразнични вълнения от най-различен порядък. Ще се опитам частично да внеса яснота.

До дни трябва да излезе така дълго подготвяният алманах "Ние Езиковата" - за първи път огласяваме името му за сайта, който ти поддържаш и неговите читатели. Той ще се разпростанява в седмицата на празничните чествания, на самия празник, естествено и след това.

На 14 април е обявеният ден на отворените врати в училище. На този ден, освен отворените врати на класните ни стаи /много от преподавателите ще приемат гости и посетители/, ще се открие малка музейна сбирка на територията на сегашния мъжки пансион и музей за един ден - в парка на училището / дано времето да го позволи/.

На 16 април тържествената част ще започне в 9 часа в Драматичния театър тя ще включва концерт и театралната постановка на завършващия випуск - няма как да е по-късно по много причини.

Разбирам, че ще бъдеш в Ловеч на празника и се радвам, че ще се видим. Имаме идеята в последствие алманаха да го предоставим за публикуване като електронна книга - може би ще го обсъдим, като се видим. Не знам дали ще представлява интерес - последният филм, правен за училището през ноември миналата година, който беше част от наш проект, финансиран от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурски" и съфинасиран от Европейския социален фонд.

Желая ти спорна седмица и светли и благословени празнични дни!
Радина


From: stefanov@gmx.net
Sent: Sunday, March 28, 2010 6:11 PM
To: 'Radina Popova'
Subject: RE: predprasnichno

Здравей, Радина,

Благодаря за подробната информация. Разбира се, ще я кача тази вечер на страниците. Блдагодаря и за добрите думи. Алманахът ще е добре дошъл и на www.ezikovata.net. Филмът - също, но вероятно ще заема много място. Това трябва да го уточня с Петър. И аз ще се радвам много да се видим. Предполатам, че както винаги времето няма да стигне за всичко, което плануваме предварително за Празника... :-)

Спорна седмица и с най-хубави пожелания,
Емил

обратно - 2010 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu