Уточнение за Празника на 17.04.2009 - Краси

обратно - 2009 - нататък

Получих следния e-mail от Красимира Илиева:

From: Krassimira Ilieva [mailto:krassilieva@yahoo.de]
Sent: Tuesday, April 14, 2009 6:22 PM
To: emil Stefanov
Subject: Schulfest

Емо,

за интересуващите се празникът започва в 9,30 часа в театъра. След официалната част е пиесата на 12 клас. след обед юбилейни випуски имат срещи в училище, а вечерта купонът тече във всички ловешки кръчми.

До скоро и честит празник на всички, които няма да бъдат с нас!

Краси


From: Emil Stefanov
Sent: Tuesday, April 14, 2009 7:14 PM
To: Krassimira Ilieva
Subject: Re: Schulfest

Zdravej Krassi,

blagodarja za infoto. To sega ostava samo za men, zashtoto v momenta sam vetshe v Levksi i ne moga da dopalnja stranicite ot tuk.

Shte se radvam da se vidim v petak. Tazi godina mojat vipusk maj nama da e mnogotshislen. Spomnjam si, tshe minalata godina iskashe da me zapoznaesh sas drugi vazpitanici na Ezikovata, no togava iskah da obarna povetshe vnimanie na moja klas. Ako tazi godina neshtata sa taka, tshe ot moja vipusk shte ima malko hora, mozhe bi shte mi e vaznozhno, da otklikna na predlozehnieto ti ot predi godina... :-)

S naj-dobri pozdravi i do petak,
Emil

обратно - 2009 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu