Молба, търсят се Мариана и Галя, вип. 1979 - Даниела

обратно - 2009 - нататък

Получих следния e-mail от Даниела Петкова:

From: Daniela Petkova [dani_petkovs@hotmail.com]
Sent: Wednesday, February 18, 2009 9:29 AM
To: emil stefanov
Subject: molba

Здравей Емиле,

Аз съм Даниела Петкова от випуск 1979 г. Писах ти преди известно време за да ме добавиш като пропусната в списъка на "Б" клас. Имам молба към теб. Тази година имаме юбилей на випуска - 30 години. Опитваме се да издирим две наши съученички.

Едната се казва Мариана Иванова Павлова /това е името и от онова време/ - сега живее и работи в Германия, последната информация е, че е в Манхайм, но за съжаление на телефона, който имам не ми отговаря. Ако случайно като живеещ в Германия имаш някакъв контакт с нея или с друг, който я познава, моля те, искам да се свържа с нея.

Другата се казва Галя Илионова Томова от Пордим. Последната информация е, че е в България, но нямаме контакт с нея. Друго нещо, което може да помогне е, че сестра и също е учила в нашата гимназия - випуск 1978 г. Казваше се Нели Илионова Томова тогава, но сега не зная фамилията. Доколкото знам е преподавателка, дори май в Ловеч, без да съм сигурна 100 %. Ще ти бъда благодарна, ако можеш да ни помогнеш.

Сърдечни поздрави
Даниела


From: stefanov@gmx.net
Sent: Wednesday, February 18, 2009 5:58 PM
To: 'Daniela Petkova'
Subject: RE: molba

Zdravej Daniela,

s Mariana njamam i ne sam imal kontakt. Edinstveno moga da publikuvam email-a ti i da stiskam palci, tshe taka shte se svarzhete po edin ili drug natshin. Mozhe njakoj drug da znae neshto. Sashtoto predlagam im za vtorata ti sautshenitshka - Galya.

Zhelaja ti uspeh. Ako imate ugovoreno mjasto i vreme za sreshtata za 30-godishninata, pishi. Shte go publikuvam sastho za pomosht na tija, koito lipsvat.

S naj-dobri pozdravi,
Emil


From: stefanov@gmx.net
To: dani_petkovs@hotmail.com
Subject: RE: molba
Date: Wed, 18 Feb 2009 23:02:36 +0100

Daniela,

ot Vashija vipusk njama album ili snimki. Bi li mogla da mi pratish?
Spomnjash li si ostanalite klasove? Mozhesh li da gi podredish poimenno?

S naj-dobri pozdravi,
Emil


From: Daniela Petkova [mailto:dani_petkovs@hotmail.com]
Sent: Thursday, February 19, 2009 9:49 AM
To: emil stefanov
Subject: RE: molba

Имам албум на нашия клас и ще ти ги пратя. Останалите класове ще се опитам да ги подредя правилно и ще питам две-три съученички, които са в Плевен да помогнат, че някои от хората може да ги пратя в друга паралелка.

Благодаря за бързия отговор. Поздрави!
Даниела

обратно - 2009 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu