По повод на прошката от г-жа Хица Тодорова - Снежана

обратно - 2008 - нататък

Получих следния e-mail от Снажана Балева:

From: Snejana Baleva [snejana.baleva@gmail.com]
Sent: Thursday, July 17, 2008 7:37 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Прошка

Здравей Емо,

Много отдавна не съм ти писала, но днес имам конкретен повод. И той е, че моята любима учителка Хица Тодорова е пожелала да установи контакт с мен и да ми каже нещо чрез сайта на нашата гимназия и с помощта на моята съученичка Петя Чернева. Бих предпочела да разговаряме очи в очи, но като че ли така е по-лесно...Не знам да съм сторила нещо, за което да моля за нечия  прошка. Както и да е, все пак подозирам за какво става дума, но не приемам нито упрека, нито прошката. Децата ни са изградени самостоятелни личности и не разбирам каква е вината ми, че и аз съм възпитала моите деца в ценностите, в които и Хица Тодорова ме е възпитавала, да мисля и да отстоявам позициите си. Вече повече от година насам понасям безмилостни удари заради една грозна и скалъпена клевета, и то от хората, които са ми били най-близки. Всъщност от другите не боли.

Все пак те моля, за да не наскърбя любимата си учителка, да свалиш от сайта въпросната снимка (на която сме заедно в деня на завършването ми). Не бих искала да се срамува заради мен, а снимката си пазя ревниво и днес, както и спомена за младата и непокорна учителка по литература. Не искам да повярвам, че тя вече не е същата по дух.

Благодаря ти предварително
Снежана


From: stefanov@gmx.net
Sent: Friday, July 18, 2008 5:52 AM
To: 'Snejana Baleva'
Subject: RE: Прошка

Zdravej Snejana,

az ne razbiram absoljutno nishto, no shte posledvam molbata ti naj-skoro.

Prijaten den,
Emil


From: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Friday, July 18, 2008 7:57 PM
To: 'Snejana Baleva'
Subject: RE: Прошка

Snezhana,

tazi sutrin ti otgovorih savsem nakratko. Ne razbiram smisala na korespondencijata, no ne iskam da navlizam v podrobnosti. Ste pomolja dvete strani da se razberete litshno po email ili po telefona.

Ostanaloto shte napravja, kakto obeshtah, no shte publikuvam i tvoja email, za da e jasno, zashto i kakvi promeni sa nastapili v site-a.

S naj-dobri pozdravi,
Emil

обратно - 2008 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu