Нов сайт за Езиковата и Стачка на учителите - Иво

обратно - 2007 - нататък

Получих следния e-mail от Иво Райнов:

From: ivo Rainov [mailto:irainov@abv.bg]
Sent: Wednesday, September 26, 2007 9:31 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: nov site

Zdravei Emile

Pisha ti za da te informiram, 4e otskoro rabotq po nov site za Ezikovata. Toi e vse ohte ne napalno razraboten. Ima kakvo da se jelae po otnoshenie na dizaina i nfoto. Nadqvam se s pomoshta na nastoqshti i bivshi uchenici da go dopalnim i napravim po-dobar. Shte bada blagodaren na vseki, koito pomogne.

Imam edna golqma molba. Znam, che kachvash infoto v kraq na sedmitsata, kogato si po-svoboden. Tozi pat shte te pomolq da napravish izkluchenie i da kachish infoto vednaga. Znaesh moje bi, 4e sme v stachka. Stachkuvat 69 dushi, napraktika tseliq pedagogicheski personal. V saita ima info za stachkata i priziv kam vsichki bivshi i nastioqshti da ni podkrepqt. Ako kachish po-skoro informaciq za saita bihme mogli da p;oluchim podkrepa ot poveche hora.

Predvaritelno blagodarq za sadeistvieto.

Jelaq ti uspeh

adres na saita:  atlantida.free.bg


From: ivo Rainov [mailto:irainov@abv.bg]
Sent: Wednesday, September 26, 2007 9:32 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: nov sait

Prashtam ti i link kam saita http://www.atlantida.free.bg/


From: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Thursday, September 27, 2007 7:04 AM
To: 'ivo Rainov'
Subject: RE: nov site

Zdravej Ivo, dobro utro,

toku shto protschetoh email-a ti i otgovarjam savsem nakratko.

Za statshkata ne znaeh, ti si parvijat, koito mi pishe za tova.
Edva dovetshera moga da katsha belezhkata ti na stranicite.
Nadjavam se, tova da pomogne. Uspeh!

S naj-dobri pozdravi,
Emil


From: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Thursday, September 27, 2007 7:04 PM
To: 'ivo Rainov'
Subject: RE: nov sait

Zdravej Ivo,

parvo da te pozdravja za polozhenija trud i prijatnija vanshen vid na novija site. Mnogo shte se radvam, da ustoish na prispivnija hod na vremeto i redovno da poddarzhash site-a aktualen.

Vizhdam, tshe si vzaimstval snimkata na Ezikovata (http://emoste/ezikovata/images/bild2.jpg), kojato napravih prez 2004. Ima dopirni totshki i v zaglavieto. Mnogo mi e prijatno, tshe se obrashtash za sadejstvie, otnosno populjariziraneto na novite stranici, a oshte povetshe otnosno protesta na utshitelskoto tjalo. Razbira se tshe shte pomogna v ramkite na populjarnostta na www.ezikovata.net.

Imam na svoj red i az edna molba:
Kakto az vkljutshvam link kam tvoite stranici, taka i ti da pomestish link kam www.ezikovata.net. Molja da spomenesh, kadeto namerish da dobre, tshe polzvash materiali ot nashata stranica (razbira se, njamam nishto naprotiv). Tova e edinstvenoto priznanie, koeto otshakvam za mnogogodishnata rabota... :-) Blagodarja i az.

Zhelaja ti uspeh,
Emil 


From: ivo Rainov [mailto:irainov@abv.bg]
Sent: Thursday, September 27, 2007 7:36 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Re: RE: nov sait

Zdravei Emile,

Mnogo blagodarq za otzivchivostta i svetkavichnata reakciq. Misleh da razviq oshte malko saita predi da poiskam ot teb da go populqrizirash, no obsotoqtelstvata nalojiha tova da se sluchi po-skoro. Shte prodalja da go razvivam i se nadqvam, chrez www.ezikovata.net toi da stigne do poveche priqteli na gimnaziqta i te da pomognat sas saveti informaciq mneniq za negovoto podobrqvane.

V obqsnenieto zashto sam go narekal atlantida ima link kam www.ezikovata.net. Smqtam obache da posocha izricho drugite saitove na ezikovata na zaglavnata stranica. Obeshtavam da posocha iztochnika na chudesnata zaglavna snimka.

Kolkoto do stachkata - tq e nacionalna i Ezikovata e chast ot protesta. Prfodaljava veche 4etvarti den s neqsen krai. Horata imat nujda ot podkrepa. Zatova se obarnah tolkova speshno kam teb.

Oshte edin pat blagodarq za otzivchivostta i saprichastnostta. Ste se radvam da si satrudnichim i za napred.

S priznatelnost
Ivo Rainov


From: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Thursday, September 27, 2007 10:41 PM
To: 'ivo Rainov'
Subject: RE: RE: nov sait

Zdravej Ivo,

i az se radvam na barzija ti otgovor. Sashto ustanovih, tshe vetshe si postavil link, za koeto blagodarja. Razbira se, na drago sarce shte pomagam ot strana na www.ezikovata.net.

V dneshno vreme utshitelite ne samo v BG, a i v DE ne polutshavat zasluzhenoto priznanie. Nerjadko vlizat dori v roljata na "gramootvodi" za emocionalno i materialno presiteni ili nenasiteni teenager-i. Obshtestvenoto priznanie i neadekvatnoto zaplashtane i tuk (DE) predstavljavat mnogo seriozen problem. Primerno v Stuttgart ima utshilishta sas mnogo silno izrazen migrantski background, mnogo nasilie, bandi. Goljam problem sa drogite. Sigurno i v BG nababvat podobni problemi.

Shtom se e stignalo do statshka v cjalata strana, trjabva da ne otstapvate, dokato ne izvojuvate zhelanite promeni. Situacijata ne biva da bade proigrana. 

Oshte vednazh uspeh i sila!

S naj-dobri pozdravi,
Emil 

P.S.: Imash li neshto naprotiv, ako publikuvam poslednite njakolko email-a?


From: ivo Rainov [mailto:irainov@abv.bg]
Sent: Thursday, September 27, 2007 11:25 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Re: RE: RE: nov sait

Zdravei. Niaqmam nishto protiv publikuvaneto na tezi maili.

Blagodarq za podkrepata. Shte q predam na kolegite. Resheni sme da ne otstapvame. Vqrvam, che satrudnichestvoto ni shte bade polzotvorno.

Pozdrav Ivo

обратно - 2007 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu