Въпрос от БНТ "Младежки програми" - Ралица

обратно - 2007 - нататък

Получих следния e-mail от Ралица Филипова, БНТ "Младежки програми":

From: Dnevnikat BNT [mailto:dnevnik@bnt.bg]
Sent: Tuesday, April 17, 2007 9:20 AM
To: petre.kostov@zone-c.net
Cc: stefanov@gmx.net
Subject:

Zdraveite! Kazvam se Ralitsa Filipova i rabotia v BNT v "Mladezki programi". Avtor i vodesta sam na predavane za mladi hora "Dnevnikat" po Kanal 1. Bih iskala da se svarza s direktora na Vashata gimnazia, tai kato v petak ste idvam v Lovetch .Celta na idvaneto mi e da se srestna s inetersni mladi hora,za koito si zasluzava da se snima reportaz ili pak cial film. Pro4etoh v saita vi 4e tazi godina gimnaziata vi navarshva 125 godini,koeto e oste edin povod za interes ot moia strana.

Predi 4 godini napravihme mnogo hubava predavane za gimnaziata i eto zasto pak bih iskala da se srestnem. Za sazalenie telefonite koito imam ne otgovariat i zatova Vi pisha.

Molia vi da mi izpratite GSM ili niakavi nomera za vrazka ,za da znam predi da pristigna 4e ste se srestnem s s direktora na giumnaziata

Telefon za vrazka s men 0889 546 346.

V o4akvane na vrazka do sriada| v 4etvartak zaminavam za Troian,a sled tova za Lovetch| Ralitsa Filipova


From: stefanov
Sent: Tuesday, April 17, 2007 10:26 PM
To: 'Dnevnikat BNT'
Cc: 'hitovr@lovechnet.com'; 'fls@lovechnet.com'
Subject: RE: BNT "Mladezki programi"

Zdravejte Ralitsa,

Tazi godina imah shtastieto da bada i az na 13.04.2007 na Praznika na Ezikovata v Lovech. Beshe mnogo valnuvashto. I za vas shteshe da bade tshudesna vazmozhnost da se zapoznaete sas mnogo segashtni i bivshi vazpitanici na Gimnazijata.

Saita, ot kojto predpolagam ste vzemali moja adres www.ezikovata.net e neoficialen, t.e. toj e na bivshi absolventi-entusiasti, zhelaeshti da saberat interesna informacija za dalgogodishnata istorja na naj-staroto balgarsko ezikovo utshilishte. Nie ne razpolame s drugi iztotshnici na informacija, osven materiali na bivshi i nastojashti vazpitanici, koito ni dostigat kakto ot BG taka i ot razni kraishta na sveta.

Molja posetete oficialnata stranica na Loveshkata Ezikova eg.lovechnet.com. Tam shte namerite aktualna informacija za kontakt sas direktora Radoslav Hitov, kato naprimer http://eg.lovechnet.com/admission_link1.html.

S naj-dobri pozdravi,
Emil Stefanov


From: Dnevnikat BNT [mailto:dnevnik@bnt.bg]
Sent: Saturday, April 21, 2007 2:29 PM
To: stefanov
Subject: RE: BNT "Mladezki programi"

Zdraveite!

Toku sto pristigam ot Lovech i kakto i prednia pat sam o4arova ot grada i gimnaziata. Svarzah se s mnogo hora, a v4era prekarah ve4erta s edna mnogo interesna prepodavatelka ot gimnaziata,koito sahraniava dosta dokumenti ot istoriata i e neiniat ziv arhiv. Nau4ih mngo i ako uspeia da ubedia rakovodstvoto na BNT bih iskala da naporavia cial film za istoriata na gimnaziata. Bi mi bilo interesno s kakvo se zanimavatew i vie v momenta sled kato ste zavarshili. Ako ne e taina.

S blagodarnost za otziv4ivostta
Ralitsa Filipova


From: stefanov [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Sunday, April 22, 2007 10:52 PM
To: 'Dnevnikat BNT'
Subject: RE: BNT "Mladezki programi"

Zdravejte Ralitsa,

Radvam se mnogo, tshe ste imali interesni sreshti v Lovech. Tam shte namerite mnogo i naj-avtentitshna informacija za nasheto utshilishte. Sreshti na bivshi vazpitanici se pravjat i v Sofia. Ponjakoga mi prashtat informacija za predstojashti sreshti, kojato svoevremenno publikuvam.

Otnosno sebe si - zavarshih Ezikovata predi 25 godini, nosja tshatitsa ot neja v sarceto. Sledvah i napravih aspirantura v Germania, kadeto zhiveja ot dalgi godini. Specialist sam po svetlinna technika, zanimavam se sas signalini i osvetitelni sistemi za avtomobili. Mezhdu drugoto, grizha se i za poddrazhkata na gorespomenatija site.

Zhelaja Vi uspeh v natshinanieto! Molja drazhte men i site-a www.ezikovata.net v tetshenie na rabotata po filma. Nishto tshudno tshrez site-a da ustanovite kontakti s oshte hora, gotovi da Vi podkrepjat.

S naj-dobri pozdravi,
Emil Stefanov


From: Dnevnikat BNT [mailto:dnevnik@bnt.bg]
Sent: Thursday, April 26, 2007 8:19 AM
To: stefanov
Subject: RE: BNT "Mladezki programi"

Zdraveite!

Blagodaria Vi 4e mi otgovorihte! Dnes iavno mi e den za on-line sresti s Lovech:} Ako v shefovete odobriat ideiata za filma, koito mnogo mi se iska da napravia, ste Vi informiram. Nadiavam se 4e ako imam nuzda ot oste info, za tova kak se 4uvstva 4ovek zavarshil gimnaziata, ste moga da raz4itam na Vas!

Zelaia Vi hubavi dni i emocii!
Ralitsa

обратно - 2007 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu