Уточнения за учителския състав - Надя

обратно - 2006 - нататък

Получих следния e-mail от Надя Филипс: 

From: Nadia Phillips [mailto:nad1a1@yahoo.co.uk]
Sent: Sunday, October 15, 2006 11:42 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject:

Здравей, Емо,

Може би си спомняш, че ти писах преди няколко месеца с молба да публикуваш съобщение за издирване на стари приятели. Благодарение на него вече се свързах с няколко души, като с някои дори се видяхме. Дано й други имат/са имали същия успех.

Ето малко допълнение към информацията, която ти изпраща Мария Павлова Цветанова: аз съм бившата учителката Недялкова, която тя споменава в списъка си.  Работих там от 1985-87.  Алисън Джоунз, като й изтече договора, продължи да обикаля света - пак като учителка по английски.  Когато се видяхме с нея последния път (преди няколко години), тя работеше същата работа, но се беше установила в Лондон. Банкова - руски език - се казваше Тина. По времето, за което говори Мария, в гимназията работеше и Милка Мичева, учителка по физическо възпитание, и Мая Оряшкова - по английски.

Вършиш чудесна работа, продължавай в същия дух!
Надка


Zdravej Nadia,

vremeto leti. Ne sa njakolko meseca, a godina i polovina, ot kogato mi pisa s molba da publikuvam e-mail-a ti: 2005_0313_Nadia_Phillips.htm

Ti ne samo, tshe uspja da se svarzhesh sas tvoite stari prijateli, a i dade natshaloto na dve ot naj-uspeshnite rubriki na www.ezikovata.net: "Новини от" i "Въпроси".

Nasheto daskalo si e neshto osobeno - vaudushevlenieto, s koeto se priema sashtestvuvaneto na tija stranici, informacijata za istorijata, utshitelite i utshenicite, kakto i redovnite dopalnenija ot vseki vipusk sa vpetshatljavasht primer za tova, tshe horata se interesuvat, poznavat i ne zabravjat korenite si i patja po-kojto sa minali. Tova ne se sreshta pod pat i nad pat. Tova ni sabira po celija svjat i ni vdahva kurazh vseki den.

Blagodarja za utotshnenijata. Shte gi publikuvam pri novinite. Ako imash zhelanie da gi pribavja kam informacijata za utshitelite ili za taj naretshenite litshnosti, pitshi mi s konkretno predlozhenie.

S naj-dobri pozhelanija,
Emil 

обратно - 2006 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu