Снимка на Екзарх Йосиф I - FLS_Lovech

обратно - 1999 - нататък

Получих следния емаил от FLS_Lovech: 

-----Original Message-----
From: FLS_Lovetch [mailto:fls_lovech@lv.bia-bg.com]
Sent: Tuesday, February 09, 1999 5:40 PM
To: stefanov@prakinf.tu-ilmenau.de
Subject: Privet ot Lovech

Patriarh2.jpg (16394 Byte)Zdr g-n Stefanov!

Pishe Vi skoro zavarshil vazpitanik na gimnaziyata. Sluchaino popadnah na 1 Vashe pismo, svarzano s internet i reshih da Vi pratia niakoi danni. Sega gimaziyata se kazva Gimn. za Chuzhdi Ezizi "Ekzarh Yossif I". Prilagam snimka na ekzarha.

Proverete i sl. adres: www.lv.bia-bg.com/photo/lovech/lovechbg.htm

Tova e straniza za lovech na ang. ezik.

Do nnovi el. sreshta! :)

P.S. Adresat na podateliya e e-mail adres na gimnaziyata.

 


Zdravej anonimni prijatelju!

Mnogo se radvam na novata informacija i osobeno na snimkata na Ekzarh Yossif I! Bih se radval da nautsha Vasheto ime i da razmenim povetshe informacija.

Anonimnostta ne mi haresva!

Za moe utshudvane stranitshka mi za bivshata Nemska edva sega zapotshna da budi interes. Minalata sedmica mi se obadi drug absolvent (vipusk '85) ot Lovech. Nadjavam se taka da suberem nova informacija i da predstavim po-obshirno segashnata Gimnazija za tshushdi ezici.

Minalata esen govorih po telefona sys direktora na gimnazijata - Krassimir Hitov. Toj izgleshda e dobre informiran za istorijata na utshilishteto, no za syshalenie kontaktyt ni ne beshe traen. Sled njakolko razgovori do Bugaria (povetshe tshakane da namerjat edi kogo si da go dovedat do telefona, otkolkoto istinski razgovori), telefonnata mi smetka se pokatshi tshuvstvitelno. Zatova se otkazah da hartsha pari za tozi natshin na komunikacija. Raztshitam povetshe na e-mail i Internet, zashtoto (pone za

men) ne e tolkova skypo.

Dopuskam, tshe Vie ste dejstvitelen predstavitel na Ezikovata Gimnazija i se nadjavam po tozi pyt da sym ustanovil shelanija traen kontakt.

Shte se radvam da nautsha povetshe za Vas!

S naj-syrdetshni pozdravi!
E. Stefanov

обратно - 1999 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu