Срещата на вип. 1982 за "Честито лято" - Сергей

обратно - 2018 - нататък

Получих следния e-mail от Сергей Николов:

Von: Сергей Николов <serg_1@abv.bg>
Gesendet: Freitag, 21. Juni 2019 18:54
An: s_nankovski@yahoo.com; snezina_spasova@abv.bg; stefanov@gmx.net; rostislava_ivanova@mail.bg; i_terziev@litex.bg; victor.velkov@gmail.com; nelly@sts.bg; kr_petrova@abv.bg; tanja_atanassova@abv.bg; andrianas@abv.bg
Betreff: Среща за "Честито лято"

Привет!

Не знам дали само на мен ми се струва, че времето лети и измина доста (прекалено) дълго време от последната ни среща.

Освен това, още преди астрономическото лято обух късите панталони и сега останалите от предишната ни среща 65лв. направо ще пробият дупка в джобовете!

Така че, дайте да се съберем следващата седмица преди да сме се пръснали по плажове, села и паланки или други също толкова екзотични дестинации (ако вече някои не са, в предвид на предпенсионната/пенсионна възраст)!

Оставам на разположение за предложения за ден и място.

Приятна прохладна вечер - Сергей

P.S. "Майстор Манол" от последната среща се е преименувал в нещо друго от рода на "Три сестри" или нещо такова, но може би имат и ново По-Добро меню!

Пардон,  Google казва, че са "Трите щерки" !

P.S. на P.S-а - За моя изненада пощата ми не намира адресите на Ганка и Надето, както и на Адрито! Моля за помощ от останалите! Със сигурност съм пропуснал и други адреси от нашия клас. Моля за извинение - от ЕГН-то е!


Von: Stanimir Nankovski <s_nankovski@yahoo.com>
Gesendet: Freitag, 21. Juni 2019 19:04
An: snezina_spasova@abv.bg; stefanov@gmx.net; rostislava_ivanova@mail.bg; i_terziev@litex.bg; victor.velkov@gmail.com; nelly@sts.bg; kr_petrova@abv.bg; tanja_atanassova@abv.bg; andrianas@abv.bg; Сергей Николов <serg_1@abv.bg>; hristov_adrian@abv.bg; Ganka Gateva <gateva_63@yahoo.de>; Надя Христова <hristova@abv.bg>
Betreff: Re: Среща за "Честито лято"

Здрасти на всички от мен,

моят принос са включените адреси на Адрито, Ганка и Надя. Надявам се да са актуални.

Ами то, три сестри си е много по Чехов. Между другото в началото на тази седмица имаше статия за трите генерации Чехови в Германия - Олга Чехова с дъщеря и внучка. Ами за мъжката част - очарователни като нашите съученички.

С това въведение - съм твърдо за:)). Чакам детайли, като час, дата и ако се наложи, друга локация на явката.

Приятна вечер и събота и неделя на всички!
Станимир


Von: stefanov@gmx.net <stefanov@gmx.net>
Gesendet: Freitag, 21. Juni 2019 22:26
An: 'Stanimir Nankovski' <s_nankovski@yahoo.com>; 'Сергей Николов' <serg_1@abv.bg>
Cc: 'snezina_spasova@abv.bg' <snezina_spasova@abv.bg>; 'stefanov@gmx.net' <stefanov@gmx.net>; 'rostislava_ivanova@mail.bg' <rostislava_ivanova@mail.bg>; 'i_terziev@litex.bg' <i_terziev@litex.bg>; 'victor.velkov@gmail.com' <victor.velkov@gmail.com>; 'nelly@sts.bg' <nelly@sts.bg>; 'kr_petrova@abv.bg' <kr_petrova@abv.bg>; 'tanja_atanassova@abv.bg' <tanja_atanassova@abv.bg>; 'andrianas@abv.bg' <andrianas@abv.bg>; 'Сергей Николов' <serg_1@abv.bg>; 'hristov_adrian@abv.bg' <hristov_adrian@abv.bg>; 'Ganka Gateva' <gateva_63@yahoo.de>; 'Надя Христова' <hristova@abv.bg>
Betreff: AW: Среща за "Честито лято"

Здравейте, Станимир и Сергей,

Станимир, радвам се, да прочета нещо от тебе, имам чувството, че не сме се виждали от 100г. Аз такива неща ги качвам на www.ezikovata.eu. Надявам се, да нямаш нищо напротив.

Сергей, благодаря, че препрати имейлчето и на мен! Ще се радвам много, да успеете да се организирате и да прекарате хубаво. Прати ми, моля те, снимки, ако правиш.

Бъдете здрави и щастливи, и поздравете всичи останали и от мен!
Емил

P.S.: Тъкмо гледам по Pro7 пак  „Interstellar“ - жесток SciFi-филм! Намирам паралели с нашите житейски пътища. И нас времето ни раздели, и опитваме въпреки това, да се съберем и споделим (по ФСБ), от какво не сме заспивали и какво сме надживяли“!  


Von: Stanimir Nankovski <s_nankovski@yahoo.com>
Gesendet: Freitag, 21. Juni 2019 22:43
An: stefanov@gmx.net; Сергей Николов <serg_1@abv.bg>
Betreff: Re: AW: Среща за "Честито лято"

Емо здрасти,

Сергейчо и ти,

стана ми приятно с това начинание на превъплащението на сенките от миналото в плът и кръв:)));

Приятна вечер и до нашата среща, независимо кога и къде:)!

Станимир

обратно - 2018 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.06.2019 - Страници за Гимназията за Чужди Езици "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu