Закъснели снимки от срещата на вип. 1982 - Илиана

обратно - 2019 - нататък

Получих следния e-mail от Илиана Паланова:

Von: Илиана Паланова <i.palanova@abv.bg>
Gesendet: Sonntag, 19. Mai 2019 09:03
An:
stefanov@gmx.net 
Betreff: закъснели снимки

Здравей Емо,

Бях обещала снимки, но много закъснях. Просто защото почти няма снимки.  От една страна, защото се скъса да вали, от друга - на отиване минахме през Голец и си спомнихме бригадите с малините. Да, но нещата там изглеждат потресаващо. И ми стана тъжно.

Сега се готвим за втори шанс, догодина - живот и здраве ще станат 10 години от първото събиране и трябва да направим нещо по-така!

Поздрави и весело лято!  
Илиана  


Von: stefanov@gmx.net 
Gesendet: Sonntag, 19. Mai 2019 12:19
An: 'Илиана Паланова' <i.palanova@abv.bg>
Betreff: AW: закъснели снимки

Здравей Илиана,

много ти благодаря за снимките! Да, тази година е било много по-спокойно. :-) От Голец не мога да позная нищо. Може би перспективата ме бърка ...

Кога ще се срещате за втория шанс? Поздрави всички останали от мен! Трябва да прескоча за една седмица до БГ, но е свързано с бюрокрация, за нищо друго няма да имам време.

За догодина ще се радвам, да се видим всички накуп, и да е нещо по-така! Нека отрано да се уточним, та да се синхронизирам и аз.

С най-добри поздрави и пожелания,
Емил

обратно - 2019 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu