Кампания на фондация "За Ловешката Езикова" - Ивелина

обратно - 2018 - нататък

Получих следния e-mail от Ивелина Докторова:

Von: ivelina doktorova [mailto:ivadoktorova@abv.bg]
Gesendet: Montag, 29. Januar 2018 20:44
An: stefanov@gmx.net
Betreff: Кампания на фондация "За Ловешката Езикова"

Здравей, Емо!

Изпращам ти текста от публикацията на фондацията "За Ловешката Езикова", която основахме миналия април на празника на гимназията. Смятам, че чрез твоя сайт тази информация ще стигне до повече езиковци.

Надявам се да се видим на празника.

Поздрави, Ивелина

Фондация “За Ловешката Езикова”
стартира кампания за набиране на средства

Фондация "За Ловешката Езикова"

Уважаеми съученици от всички випуски, учредената през април 2017г. Фондация “За Ловешката Езикова”, съвместно с ПЕГ “Екзарх Йосиф I” – гр. Ловеч, стартира по молба на училището кампания за набиране на средства за съфинансиране на проект за изграждане на 4 нови учебни кабинета в залата на стария физкултурен салон на елитната гимназия.
Промяната е нужна на училището във връзка с изискването на МОН до 2021 г. учебният процес да се осъществява при едносменен режим на обучение.  Изграждайки 4-те кабинета училището ще има капацитет за изпълнение на поставените изисквания без да се налага закриване на паралелки. В кампанията се включват и много известни личности, завършили Езиковата в Ловеч, а подробна информация за текущата кампания може да намерите на сайта на фондацията: https://loveshkata-ezikova.org.

Фондация “За Ловешката Езикова” е създадена през април 2017, от бивши възпитаници на гимназията от различни випуски с цел да обедини всички настоящи, завършили и бъдещи ученици на гимназията да участват в подпомагането на младите хора , учещи по настоящем в гимназията, да получат първокласно образование ,да развиват своите дарби и заложби, което да им даде шанс за успешна реализация. Дълбокото желание на всички нас е – това да стане устойчива във времето традиция и пример за взаимопомощ и последователност.

обратно - 2018 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu