На 91 години почина Анелия Гълъбова - Краси

обратно - 2012 - нататък

Получих следния email от Красимира Илиева:

Von: Krassimira Ilieva [mailto:krassilieva@yahoo.de]
Gesendet: Sonntag, 29. Juli 2012 09:42
An: emil Stefanov
Betreff:

Здравей Емо,

искам да те помоля да качиш на страницата, че на 24 юли 2012 год. на 91 годишна възраст почина Анелия Гълъбова, преподавател по български език и литература от първите години на създаването на нашата гимназия, а по-късно през 70 години и нейн директор. Един изключително ерудиран и качествен преподавател, един много добър директор, един прекрасен човек.

Съжалявам, че не ти пиша нещо радостно, но това е също част от живота.

Поздрави Краси


Von: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Gesendet: Sonntag, 29. Juli 2012 10:58
An: 'Krassimira Ilieva'
Betreff: AW: Anelia Galabova

Zdravej, Krassi,

blagodarja za email-a. Vestta e tazhna - vremeto se iznizva nezabeljazano i s nego si otivat ljubimi hora. Ostava obatshe sledata! A Anelia Galabova e ostavila dalboka sleda v istorijata na Ezikovata. Za nejnite utshenici i kolegi, tja shte ostane zavinagi takava, kakvato ja opisvash. Svetla i pamet!

S naj-dobri pozdravi,
Emil


P.S.: Моля, ако някой има материали и иска да сподели свои спомени за Анелия Гълъбова или просто да почете паметта и, да ми прати по емайл текст и снимки за публикуване.

Емил Стефанов

обратно - 2012 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu