Снимки от 35-годишнината на вип. 1974 - Иван

обратно - 2009 - нататък

Получих следния e-mail от Иван Михалков:

From: Ivan Michalkov 
Sent: Tuesday, April 21, 2009 5:25 PM
To: Емил Стефанов
Subject: Praznik na ezikovata

Здравей Емиле,

Днес намерих време да ти подготвя и изпратя с този е-мейл няколко снимки от тържествената вечеря на тазгодишния празник на гимназията.

Прекарах два прекрасни дена в Ловеч!

Видях се с накои приятели, които не бях срещал от 35 години! Макар и да сме се променили много от тогава, чувствата ни на симпатия и привързаност са останали същите! На практика се уверих, че истинското приятелство "ръжда не хваща"! Под патината на времето прозираше истинско злато! Ще продължа да подържам по възможност по-активен контакт с тези приятели по електронната поща. Повечето ми обещаха да вземат активно участие в сайта на гимназията.

Радвам се много и на срещата ни на живо с теб в Ловеч! В тези дни се реализираха повечето от пожеланията ми за срещи на празника!

Сега за трите снимки, които ти изпращам:
051 е на част от "г"-клас; 052-на част от "б"-клас и на 053-на част от моя "в"-клас. За съжаление ние бяхме най-малко! Иначе от целия випуск бяхме около 60 човека. И бяхме най-активните в танците! Пожелахме си това да продължи и на следващите юбилейни срещи!

Надявам се, че си успял благополучно да се прибереш вече в Германия!
Желая ти от сърце успешна и ползотворна седмица!

С приятелски поздрави!
Иван  


From: stefanov@gmx. net 
Sent: Tuesday, April 21, 2009 7:02 PM
To: 'Ivan Michalkov'
Subject: RE: Praznik na ezikovata

Zdravej Ivane,

i na men mi beshe mnogo prijatno da se zapoznaem. Radvam se, tshe si imal vreme da se vidish s povetshe hora ot vipuska vi. I pri men beshe taka, mojat klas beshe predstaven ot broeni hora, no tazi godina njamame kragla godishnina i tova e normalno.

Publikacijata mozhe da mi otneme vreme do weekenda, no shte se postaraja.

Da, inatshe - naistina, vidja se silno prisastvie ot vashija vipusk. Po edno vreme, za da ne e prevesat vi taka vnushitelen, dazhe i az se vpusnah na dansinga - stari muziki sas starite stapki i trapki... :-) ... Naistina beshe mnogo hubav praznik I piesata taja godina beshe varhovna. Lovech beshe mnogo krasiv, shte slozha njakoi, moi snimki i ot grada po-natatak.

Pribrah se vtshera, a dnes bjah pak na rabota - broenite dni barzo minavat. Shte se radvam na oshte doaplnenija za vipuska vi i ot tazi, i drugi sreshti.

Badi zdrav,
Emil

обратно - 2009 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu