Снимки от 45-годишнината на випуск 1962 - Иван

обратно - 2007 - нататък

Получих следния e-mail от Иван Кирев:

Datum: Fri, 13 Jul 2007 09:50:43 +0300
Von: "Ivan" traian@mail.orbitel.bg
An: "emo"
Betreff: Treffen in Lowetsch

Здравей Емо,

На 02 и 03 юни випуск 1962 година проведохме среща в Ловеч. На срещата от А клас присъствуваха 19 съученика и от Б клас 7. Срещата бе много трогателна, тъй като присъстваха хора, с които не се бяхме виждали от 1962 година.

Посетихме гимназията (това което е останало от нея), бяхме в класната си стая, на любимата стена в парка, в "бетонното" където ни бяха спалните, разгледахме новия Ловеч и стария град, след което отидохме в с. Сливек на една почивна станция, където бе организирана вечерята и нощувката ни. Това бе наистина един празник за душата ни. Взехме решение да се събираме по-често и се надявам това наистина да се случва.

Изпращам ти няколко снимки от срещата ни, а всеки от нас ще получи диск с всички сснимки от срещата ни и от предишни срещи.

Поздрави !
Иван Кирев


From: Emil Stefanov [mailto:Stefanov@gmx.net]
Sent: Friday, July 13, 2007 10:04 AM
To: Ivan
Subject: Re: Treffen in Lowetsch

Zdravej, Ivane,

blagodarja za belezhkata i snimkite! Shte gi publikuvam po weekend-a.

Vjarvam ti, tshe sreshtata e bila izkljutshitelno emocionalna. 45 godini i spomenite sa zhivi vav vseki ot vas, i v nas, i sled vas i nas itn. ...

Tova, koeto ostava zavinagi, e Ezikovata!

S naj-dobri pozdravi,
Emil

обратно - 2007 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu