Размяна на ученици от Белгия и България - Диана

обратно - 2007 - нататък

Получих следния e-mail от Диана Стойкова:

From: Diana Stoykova [mailto:diana.gm@abv.bg]
Sent: Thursday, May 17, 2007 9:09 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Students exchange Belgium - Bulgaria

Здравей,

както и друг път те поздравявам за труда ти по тази страница, искам да ти кажа, че в момента не се занимавам с немския сайт. Пиша ти по повод едно зараждащо се междуучилищно приятелство, което лично аз и няколко колеги от партньорски училища в Европа възнамеряваме да превърнем в нещо по-глобално, но за това ще ти пиша по-късно. Сега ти изпращам един материал във връзка с посещение на група ученици и колеги  от гр. Хаселт, Белгия. Това е първият обмен на гимназията ни с Белгия  с работен език английски. Оставям на теб да подбереш, кои снимки ще качиш в сайта и дали ще съкратиш статията.

Сърдечни поздрави

Диана Стойкова / випуск 90/


From: stefanov@gmx.net [mailto:stefanov@gmx.net]
Sent: Friday, May 18, 2007 7:41 PM
To: 'Diana Stoykova'
Subject: RE: Students exchange Belgium - Bulgaria

Zdravej, Diana,

blagodarja za snimkite i statijata. Otnosno podbiraneto - ne se pritesnjavaj, shte publikuvam vsitshko. Na svoj red ostavjam na teb da precenish, dali da se sakrati statijata ili dali njakoi snimki ne sa nepodhodjashti... :-)

Znaesh, tshe otshakvam materialite da sa v zavarshen vid, zashtoto ne razpolagam s vreme i resursi za "inteligentna" dejnost. *, * ... ;-)

S naj-dobri pozdravi,
Emil


From: Diana Stoykova [mailto:diana.gm@abv.bg]
Sent: Friday, May 18, 2007 9:10 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Re: RE: Students exchange Belgium - Bulgaria

Здравей,

благодаря, публикувай тези две снимки, за да не станат много и статията в този вид, извинявай, ако съм обстоятелствена, просто съм съкратила един абзац...

Отново поздрави

Диана

обратно - 2007 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu