Вести от Ани Велчевска, вип. 1962 (2/2)

обратно - 2006 - нататък

Получих следния e-mail от Ани Велчевска: 

-----Original Message-----
From: Ani Veltchevska [mailto:a.veltchevska@tea.bg]
Sent: Wednesday, November 15, 2006 6:25 PM
To: stefanov
Subject: Re: EZIKOVATA e OFF-LINE - MOLJA ZA SADEJSTVIE

Здравей Емо!

Слава Богу и браво на всички, благодарение на които пак си имаме сайт.Бяхме като осиротели, чувствахме липсата . Виждам и разбирам, че всичко ще се възстановява постепенно. Затова известно време няма да пращам снимки, да не създавам допълнителна работа. Или това няма значение.

Поздрави Ани


Zdravej, Ani,

Snimkite se trupat na drugo mjasto. Mozhesh da prodalzhavash da prashtash :-)

S naj-dobri pozdravi,
Emil


Здравей Емо!

И на нашия стрийт изгря сайт/шегичка/.

Пращам втората порция уловени мигове :

По неизвестни за мен причини нашите две паралелки випуск 62 се деляха на баварци и саксонци. Враждувахме само на шега. Отношенията ни бяха много мили, каквито си останаха и до днес.

Снимка 1. Моя милост в дружеско обкръжение - с Катето, Костадин Бъзев и Кръстю Козладеров от А клас.

Снимка 2. Трапезарията, в която уж спазвахме правилото "Das Auge isst mit". Не всичко обаче беше за пример.Случваше се шегаджия съученик точно на масата да се сети за гнусничкия анекдот за удавника, с плаха надежда да се сдобие с двойна порция.

Снимка 3. Г-н Шуковски , Димитричка от Бургас и Стоянка от Добрич .Отдалече в гръб се вижда отминаващата Хилке Йолшлегел.

Сърдечни поздрави
Ани


Да си спомним за нашата мила съученичка и приятелка Емилия Златева от Варна. Липсва ни. Вече няколко години. На гърба на снимката пише "Wie schoen ist unsere Schule in Fruehling!". Снимката участва в анонимния гимназиален фотоконкурс и мисля, че бе отличена.

Поздрави
Ани

обратно - 2006 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu