Немската Гимназия - Цветелина

обратно - 2006 - нататък

Получих следния e-mail от Цветелина Ганкова (извадки*):

From: zwetelina [mailto:zwetelina@tugab.bg]
Sent: Saturday, March 04, 2006 3:12 PM
To: stefanov@gmx.net
Subject: Nemskata Gimnasija!

Sdravej Emile!

Pisha ti po povod sajta, kojto si rasrabotil sa nashata gimnasija. STRASHNO SYM VPE4ATLENA! POSDRAVLENIJA! GORDEJA SE, 4E SME SYU4ENIZI!

Dnes mi ispratiha edva adresa na sajta, makar, 4e otdavna mi bjaha govorili sa nego. Vljasoh po otdelnite stranizi i trjabva da ti kaja, 4e mnogo se rasvylnuvah, da ne kaja 4e se rasplakah, kato vidjah snimkite na nashija klas. Tolkova godini sa minali! A sjaka6 v4era e bilo!

....................

Mnogo 6te se radvam de imam vest ot tebe!
Posdravi! Bydi sdrav!

ZWETELINA GANKOVA


Zdravej, Zwetelina,

i az se radvam mnogo, tshe mi pisa. Ne mozhah da dojda nito na 10- nito na 20-godishninata i ne moga da si go prostja. Vse imashe prepjatstvija...

Moga samo da potvardja, tshe vremeto mina mnogo barzo, sjakazh vtshera beshe... 2004-ta bjah za prav pat na sreshtata i se vidjah s njakoi ot nashite sautshenici. Mnogo mi se iskashe da se vidja sas vsitshki, da imam vreme da razgovarjam sas vseki, da nautsha koj s kakvo se e zanimaval, kak zhivee itn. Vidjah Vera, Trifon, Kajtsho, Tanja, Embata ot "A" i drugi (vizh stranicite). Beshe strashno valnuvashto, na momenti edva uspjavah da vazpra salzite.

.................

Blagodarja pak za email-a. Pishi mi pak i mi razkazhi nepremenno, ako imash vesti ot najkoj drugi nash njakogashen sautshenik. Shte hodish li na Lovech za Praznika?

S naj-dobri pozhelanija,
Emil


Sdravej Emile!

Mnogo ti blagodarja sa otgovora! Mnogo se saradvah i rasvylnuvah. Mnogo si prejivjal i bogat jitejski opit si sybral! Mojesh samo da se gordee6 s nego!

Syrdetchni posdravi i blagopojelanija na zjaloto ti semejstvo!

As v momenta sym adski pretrupana s rabota i s angajimenti - slujebni rasbira se i kontaktuvam s mnogo malko hora, osnovno slujebno. Stova po4ti njamam kontakt s na6i syu4enizi. Predi vreme 4esto se vijdahme s Vanja Tomeva... Nikakva vest i ot neja.

Njakoj mi kasa, 4e se o4akva njakakva promjana v prasnika na gimnasijata tasi godina. Ne snam o6te... V momenta, v kojto rasbera ne6to, 6te ti napi6a.

...............

Mislja si syschto, tsche 6te byde hubavo da vkljutschisch vsitschki naschi utschiteli.
Eto naprimer:
Wolfgang Denecke/Deutsch
Brigitte Jahn Konversation/Phonetik
Inge Wolf/Geschichte
Werner Ebbner/Geschichte

Ako se setja neschto, schte ti pischa dopylnitelno

Bydi sdrav!
Jelaja na tebe i semejstvoto ti mnogo energija, mnogo drysnovenie i mnogo uspehi!
Zwetelina


Zwetelina,

balgodarja mnogo za snimkite i citata. Tova shte da e mojat potsherk, no ne sam dobavil data i se pitam, koga sam pisal tija redove. Beshe mozhe bi na razdjala v 11-ti klas ili? Struva mi se, tshe kakvoto sam ti pozhelanl se e sbadnalo i prodalzhava da se sbadva. :-)

Ot novogodishnata ukrasa ima dazhe zvvetna smimka, kojato mi dade Jurgen Fritzlar predi 6 godini. Toj e pensioner, namerihme go togava vav Romhild / Thuringen i mi dade albuma na klasa. No ne poddarzham kontakt s nego.

..............

Praznikat tazi godina e objaven... Njama da e na 16-ti poradi savpadenie sas njakakva konferencija v Lovech.

Blagodarja za imenata na nashite utshiteli. Ne sam se zamisljal ot lipsa na vreme. Predi godini mi se obadi dashterjata na Fr. Wolf - Evelin Jochade. Vposledstvie ne mozhah da se svarzha povetshe s neja. Mozhe bi ne polzva togavashnija si email-adres.

..............

I ot moe ime - uspehi i zdrave za teb i semejstvoto!
Emil


Sdravej Emile!

..............

Da, prav si, tova e tvojat pocherk, napisanoto e v edna tetradka ot 11 klas, kydeto si pi6ehme i pojelavahme rasli4ni ne6ta na rasdjala.

6tom prasnika na gimnasijata ne e na 16.04. snae6 li togava koga e?

..............

Jelaja mnogo sdrave na tebe i na semejstvoto ti!
Posdravi!
Zwetelina


Zdravej, Zwetelina,

javno si mnogo zaeta i ne si pregledala podrobno stranicite na www.ezikovata.net. Praznikat se gotvi za v petak, 21. April 2006, poradi nacionalno saveshtanie po himija, koeto bilo sedmica predi tova.

...............

S naj-dobri pozdravi,
Emil

обратно - 2006 - нататък


Забележка: Всеки Ваш email, в който не е изрично споменато, да не бъде публикуван и има отношение към Езиковата, ще излиза на сайта в несъкратен вид, заедно с email-адреса на подателя, за да документра източника на информация и насърчава непосредствените контакти.
22.10.2021 - Страници за Езиковата Гимназия в Ловеч "Екзарх Йосиф I" - www.ezikovata.eu